Cum a rămas fără pensie

Femeie în lacrimi astăzi la Poliția Mun. Buzău.

A rămas fără pensia de 17 milioane lei vechi și a venit să facă plângere la poliție.

Pensionara din Buzău, fostă contabilă, a fost azi la bancomat (în Micro XIV, la Banca Transilvania) să-și scoată pensia și a primit răspunsul „fonduri insuficiente”.

Ce s-a întâmplat

În urmă cu câteva zile, doamna a mers la același bancomat. Dar a avut ghinionul ca – după ce a tastat suma de 1700 de lei – aparatul să-și schimbe casetele cu bani. Din această pricină bancomatul a întârziat câteva zeci de secunde eliberarea banilor. Femeia și-a zis că aparatul are o problemă, uneori se mai întâmplă, și a plecat.

După cum a văzut azi pe camerele de supraveghere, banii i-a luat un băiat care a stat la rând în spatele femeii. Băiatul a zis probabil mulțumesc în gând, a băgat banii în buzunar și a plecat.

„Eram și bulversată în acea zi, veneam după decesul unui frate, n-am fost prea atentă. Banii din pensie de pe card erau ultimii mei bani. Acum trebuie să mă împrumut ca să-mi plătesc datoriile”, s-a plâns femeia polițiștilor.

Speranța dânsei e acum ca polițiștii – după ce vor ridica imaginile de pe camerele de supraveghere – să-l poată identifica pe tânărul care a luat banii.

UPDATE: După publicarea articolului, domnul care a găsit banii în fanta bancomatului l-a contactat pe reporterul buzoienii.ro pentru a anunța că vrea să-i dea înapoi banii femeii. Reporterul a dat informația poliției, iar la această oră doamna probabil că și-a primit banii înapoi.

„Eu am vrut să-i dau femeii banii de atunci. M-am uitat după ea, dar n-am mai gasit-o”, a explicat bărbatul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „Cum a rămas fără pensie

  • Cand il prind sa ii dea si o mama de bataie sa tina minte

  • Frumos era sa lase banii la banca sau sa se prezinte la politie cu bani.

  • Un contact al.doamnei pentru a o.putea ajuta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.