Cum a reușit să-l scape în șanț

Ghinion în această dimineață, înainte de ora 06.00, pentru șoferul autobuzului de pe ruta 23 (Tisău – Buzău).

În autobuz se afla doar șoferul care se îndrepta către Tisău (Strezeni) pentru prima cursă a zilei – ora 06.20 de la Strezeni către Buzău.

La Nișcov, într-o curbă, pe fondul vitezei și a carosabilului umed (plouase peste noapte) șoferul a scăpat autobuzul de sub control. De derapaj, autobuzul s-a oprit în șanț.

Ghinion pentru șofer, daunele produse autobuzului (geamuri uși + laterală dreapta zgâriată) îi vor fi imputate.

Călătorii nu au fost afectați, Trans Bus trimițând imediat către Tisău un autobuz de rezervă.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Cum a reușit să-l scape în șanț

  • Situatia este putin cusuta cu ata alba…Este destul de greu pe ploaie sa aluneci cu un autobuz, avand in vedere dimensiunile, masa acestuia si sistemele de siguranta! O adormire la volan ar fi mult mai plauzibila decat un derapaj! 😉

  • 1 – nu poti derapa decat la viteze exagerate cu asa ceva, trebuie sa fii inconstient sa mergi asa cu un autobuz, si eu tind sa cred ca a fost neatentia sau somnul.

    2 – daunele sunt mult mai mari, dar nu se vad. Cand sari in sant cu un autobuz atat de greu se paradesc tot felul de bucse si articulatii.

  • Bineînțeles,in astfel de situații totdeauna șoferul este vinovat (in opinia neavizata a unora),dar nu luam in calcul starea tehnică precară a autobuzelor casate în străinătate și considerate de ,,noi ,,unii cetățeni onorabili ai Buzăului.

  • Autobuzele nu au fost casate în Belgia și Olanda. Informatia nu e adevarata si tendentioasa.

  • Tendențioasă este înclinarea dvs politica. Autobozele ,,VJL Ambasador sunt din 2007, aveau 1.400.000km rulați și sunt de mult casate în Olanda. Autobuze ale căror uși se deschid în mers și au martori aprinși in bord permanent (care nici nu ar trebui să iasă din garaj), nici un autobuz nu are asigurare CASCO, ceea ce recomanda poliția și organele în drept. Li se impută șoferilor și cele mai mici zgârieturi.Ca jurnalist,ar fi trebuit să cunoașteți astea și presa sa nu mai mintă buzoienii că se plimba cu autobuze noi…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.