Cum a reușit să-și facă praf mașina

Trafic restricționat în această dimineață pe Pasarela Nehoiu.

Un Opel șifonat serios era poziționat între cele două sensuri de mers.

Ce s-a întâmplat ? Un șofer de 21 de ani din Costești a pierdut controlul Opelului la urcarea pe pod dinspre Hanul lui Țintă. Mașina s-a izbit violent de parapetul metalic și a ajuns pe contrasens.

Roată spate dislocată

IPJ Buzău: „Autoturismul marca Opel, condus de un șofer de 21 de ani din Costești, care rula înspre mun. Buzău, a derapat și a lovit parapetul metalic care mărginește calea de rulare. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale”.

Opelul e daună totală, iar șoferul va trebui să achite și costurile de reparare a parapeților metalici.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Cum a reușit să-și facă praf mașina

 • Fac ravagii ultima vreme taranusii astia 18-25 ani din comunele limitrofe.

  Ar trebui sa se faca asigurarile pe persoana, nu pe masina, si sa coste si mai mult. Soferilor victime sa li se plateasca si timpul pierdut, si daune pentru sperietura trasa, iar preturile sa se dubleze in felul asta, mai ales la categoriile de risc. Iar cand faci accident, sa iti creasca mai mult ca acum, ca prea platim unii boacanele unora.

  Răspunde
  • Daca esti vinovat oricum vei plati mai mult la rca, acele clase bonus-malus pentru asta sunt, recompensa ori ”pedeapsa”, de la an la an, in functie de decontari sau lipsa lor.

   Răspunde
  • Există o diferențiere a RCA-ului în funcție de proprietarul mașinii. Soția a cumpărat o mașină și a înmatriculat-o pe numele ei. Nu i-a plăcut, că-i prea puternică pentru ea, și mi-a dat-o mie. Când m-a sunat amicul care-mi face asigurările l-am întrebat într-o doară: dacă fac RCA pe numele meu cât plătesc? Surpriză! RCA-ul era cu aproape 200 lei mai mic. Evident că am făcut repede contract de înstrăinare-dobândire cu soția. Cei care fac accidente și se așteaptă la RCA mai mare fac scriptic transferul de proprietate al mașinii la o persoană „curată”.
   RCA-ul ar trebui să țină cont doar de istoricul șoferului în ceea ce privește daunele provocate. Pagube mari – RCA proporțional. Pagube dese – RCA cât China.

   Răspunde
  • Sunt foarte curioasa, domnule anonim cu foarte mult tupeu ascuns si crescut in varful blocului la km 0, cei din oras nu fac ravagii, nu? Daca sunteți conducator auto, sper sa se aleaga praful de mașina dumneavoastră si sa stati să plângeți langa ea, sa vedeti cum se simte. Daca nu sunteți conducator auto, sa vi se rupa lanțul la bicicleta si sa muscati un pic din asfalt. Va recomand sa luati si legatura cu poliția care cercetează acest caz sa vedem ce zice poliția, nu ce prezinta articolul.
   Va doresc o zi înfloritoare ca energia si starea pe care o emanați!

   Răspunde
 • Ce ar putea sa spuna politia? Ca un taranus s-a urcat pe parapeti. Stiu, a i-a iesit in cale un caine, un bursuc, un capybara ceva, iar taranusul a vrut sa il evite. Stim, cunoastem…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.