Cum arată acum casa în care a copilărit Elena Udrea – vezi foto din sat Pietrosu, comuna Costești

Aceasta este casa din satul Pietrosu, comuna Costești (jud. Buzău) în care a copilărit Elena Udrea.

„Blonda de la Cotroceni” – despre care se spune că deținea după președintele Băsescu a doua putere în stat – a locuit alături de părinți și de bunicii dinspre tată în locuința din imagine.

Casa a fost construită de bunicul Elenei în 1958, iar pe frontispiciu se zăresc și acum inițialele IU de la Ion Udrea.

Bunicul Elenei, zis „Cantonerul”, a lucrat la CAP la Costești, iar fiul acestuia – tatăl viitoarei ministrese – a fost șofer pe autobuz.

La șase ani, Elena Udrea s-a mutat la oraș în Micro V și a învățat la Școala nr. 16 din cartier, iar apoi a absolvit Hasdeul.

Și după ce părinții s-au stabilit în oraș, Elena venea la Pietrosu în weekend și în vacanțe. Aici l-a întâlnit pe Cătălin Predoiu – ajuns de asemenea ministru – și care își avea un bunic pe aceeași uliță (Gheorghe Predoiu zis Panduru’).

Bunicul Elenei Udrea, dar și tatăl – Mitică, șofer de autobuz, au decedat. Trăiește Maria, mama Elenei, care ajută acum în Costa Rica la creșterea nepoatei Eva Maria.

Casa copilăriei Elenei Udrea a fost vândută de bunicul Ion Udrea, iar acum acolo locuiește o altă familie – fără nicio legătură de rudenie.

La Pietrosu – pe aceeași uliță – mai locuiește o rudă de-a Elenei, Maria Predoiu – verișoară atât cu tatăl ei, dar și cu tatăl lui Cătălin Predoiu.

Elena Udrea a cerut azil politic în Costa Rica pentru a scăpa de închisoare – 6 ani cu executare. Răstimp, a scăpat de condamnarea de la apel, dar procesul se va rejudeca. Din cauza problemelor din justiție ale Elenei Udrea și Traian Băsescu si-a schimbat discursul si atitudinea, declarând că DNA și Codruța Kovesi fac poliție politică.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Cum arată acum casa în care a copilărit Elena Udrea – vezi foto din sat Pietrosu, comuna Costești

  • Ete pu, la asta nu m-am gândit!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.