Cum arăta înainte + cine a cumpărat casa pt. teren

O echipă de muncitori lucrează acum la demolarea unei case vechi situate în rondul din „23 august”.

Înainte de demolare

„Era o casă construită înainte de război, cu camerele înalte. A cumpărat-o, dar doar pentru teren inginerul Mircea Curelea, care are mai multe ferme de porci în județul Buzău. Se spune că ar fi dat dat pe teren, căci casa nu l-a interesat șapte miliarde și jumătate de lei vechi”, ne-a spus un vecin.

Presa nișată pe agricultură scria în 2016 despre ing. Mircea Curelea că este „unul dintre cei mai cunoscuți crescători de suine din România deține 8.000 capete de porci la îngrășat și urma populeze o fermă de reproducție pentru 1.000 de scroafe”.

Valoarea proprietăților de pe strada Oltului a crescut puțin după ce municipalitatea a asfaltat în acest an strada și va finaliza în următoarele săptămâni trotuarul, pe care se va trasa și pistă de biciclete.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Cum arăta înainte + cine a cumpărat casa pt. teren

  • Vai… Ce stire de importanta deosebita…. Multumesc Tereaca ca postezi astfel de stiri importante.

  • Pe cand poze cu craterele din zona?apropo Tereaca de ce nu ai facut niste poze in zona?ridici in slavu strada Oltului de parca mama ce mai realizare!Ceausescu a construit o tara.astia nu sunt in stare sa carpeasca (vopseasca) ce a facut el…asa ca…
    Lasa articolul intreg Tereaca!

  • Băi alexx cine pzdm ești de comentezi la orice postare? Ce aport aduci tu la bunăstarea acestui oraș?

  • Autorizate de demolare lipsa… lipseste panoul, ca la multe alte demolari si construtii din oras. Primaria si Politia Locala se face ca nu vede desi patruleaza… sau poate nu cunosc legea ca nu au scoala suficienta?

  • Are autorizatie pentru ca era afizat un panou cu tot ce trebuie zilele trecute poate l au dat jos ieri

  • O stire ??? In afara de cei 2 vecini ai casei, pe cine mai intereseaza acest articol ?

  • @Marius – esti angajat avocat la autoritati ? Sau esti doar un limitat, care daca ai un poster cu statuia libertatii in camera consideri ca nu are rost sa mai vezi America ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.