Cum au fost tratați „băieții de la peticeală” de șoferi. Plus lista străzilor unde s-a lucrat

Atitudine diferită a șoferilor în trafic față de „băieții din trupa de peticeală”, care lucrau azi la prânz în zona Pomul Verde.

„Bă, mototolilor, ce-ați făcut până acum ? Trebuia de două trei săptămâni să faceți asta!”.

„Nu aici, bă! Duceți-vă pe Bălcescu sau pe Spiru. Rămâi cu roata in groapă dacă nu ești atent”

Lucrătorii, nici măcar nu mai bombăneau. Erau sătui de aceste vorbe.

„Păi ce, e vina noastră ? Noi facem ce, când și unde ni se spune”.

Reporterul buzoienii.ro mai află că, de fapt, sunt trei echipe de peticire. „Mai sunt unii prin Zona Industrială și alții pe la XXL. Avem de treabă o luna întreagă. O să intrăm și pe străduțe”, spune șeful de echipă, un domn cu mustață.  

„Îl știți pe Răspopa ? Am auzit la radio. Zicea că facem treabă de mântuială. Și că facem gropile mai mari. Păi, nu trebuie să curăț locul ? Ce, dentistul când pune plomba nu pregătește măseaua ? Îmi plac glumele lui, dar nu pe spinarea mea”.   

Răstimp le mai dă câteva indicații subalternilor. „Vine și ne controlează. Și de la Urbis și de la Primărie. Dar io cred că seara vine și Toma să vadă” adaugă acesta.

Sunt și șoferi care le salută prezența pe stradă. „Bravo. Era și timpul. Să faceți treabă bună”, zice un domn cu ochelari, din spatele unui geam coborât cu manivela. 

Dinspre Primărie am aflat că „s-au astupat gropi în zona centrală din jurul Primăriei, pe Bălcescu de la tribunal până la semafoare, pe Aleea Sporturilor, pe Aleea Industriilor, în rond la Orizont și la „XXL. Aici, din cauza mulțimii gropilor s-a decis că e nevoie de frezare, înainte de asfaltare. Ne cerem scuze, n-am ajuns și pe Spiru Haret. Probabil mâine. Se lucrează și sâmbătă. Programul vi-l spunem mâine după ședința cu primarul” e „comunicatul” emis de Anișoara Preda, șefa Serviciului Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei.

Cititorii acestui site pot scrie aici pe ce stradă să vină mai repede „băieții de la peticeală” și dacă fac treabă de calitate sau doar de mântuială. 

Auraș Tereacă

 

loading...

5 comentarii la „Cum au fost tratați „băieții de la peticeală” de șoferi. Plus lista străzilor unde s-a lucrat

 • Sunt si portiuni de drum foarte denivelate…
  Dar daca nu este groapa … nici nu se uita la ele… degeaba peticesti daca lasi drumul cu denivelari foarte mari…. putea sa se acopere si acele adancituri..

  Răspunde
 • bazalt , micro 14, unirii sud ( parcarile din spate) , capat linia 7, Transilvaniei , str. Martirilor ( 23 August) , etc……

  Răspunde
 • In Dorobanti 2 când se ajunge mai ales in zona lic.Marghiloman?Si Aleea Sportului de ce nu se face cap coada cu asfalt nou ca de mai bine de 10 ani se tot peticește si mereu aceiași problema!!!

  Răspunde
 • Rusine!!!va bateti joc de buzoieni cu peticeala asta de atatia ani,strazile orasului Buzau sunt sub orice critica,nu exista nici macar o strada decopertata si asfaltata cum trebuie, cat trebuie sa mai suportam bataia asta de joc????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.