Cum a cheltuit PE O PROSTIE Primăria Buzău o sută de milioane de lei vechi

„Peste o sută de milioane de lei vechi ne-a costat copierea celor 1070 de documente ale dosarului cerut de DNA Ploiești după acea plângere penală”, a comunicat primarul Toma.

„N-au fost doar coli A4, ci și planșe mari, inginerii știu despre ce e vorba, ale proiectului tehnic de pe Unirii, Transilvaniei și Industriilor. Noi, în Primăria Buzău, n-avem posibilitatea de a face copii la aceste planșe, le-am făcut în oraș”, au adăugat primarul și Luminița Colțeanu, șefa „Fondurilor Europene” din primărie

Pe lângă bani, funcționari din Primăria Buzău au lucrat sâmbătă și duminică pentru ca DNA să primească dosarul cu toate documentele.

În cele din urmă s-a dovedit că tot tărăboiul a fost un mare FÂS, delatorul scriind în plângerea penală o mare PROSTIE, că lucrarea de pe strada Transilvaniei n-ar fi avut avizul Poliției Rutiere.

În realitate, IPJ Buzău a dat avizele necesare atât în faza obținerii Certificatului de Urbanism, în 2018, cât și în 2020 când s-a depus documentația la ADR Brăila și la minister.

O problemă mare are statul român că după o asemenea PROSTIE care trebuia aruncată la coșul de gunoi după o verificare de câteva ore (maximum) s-a ajuns până la DNA (dosar penal pentru suspiciune de fraudă!) și la Miinisterul Dezvoltării („suspendarea autorizării plăților pentru proiect”!).

Probabil că ar fi corect ca acum, după ce DNA a închis dosarul, ca denunțătorului să-i fie imputate (măcar) cele 100 de milioane de lei vechi cheltuite pe tipărirea documentelor.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Cum a cheltuit PE O PROSTIE Primăria Buzău o sută de milioane de lei vechi

 • de la 1 iulie 2005 am inceput sa folosim RON

  suntem in 2022 si unii mai folosesc calculul in ‘lei vechi’ ?

  Răspunde
 • Încă vreo câteva denunțuri și intră primaria-n faliment ! :)))))

  Răspunde
 • Ce sa i ceri lui asta fara studii in domeniu ?(₩

  Răspunde
 • Cine este persoana care a făcut plângerea? Nu inteleg de ce nu au aparut numele si prenumele in ordonanta de clasare…sau macar inițialele…

  Răspunde
 • ba da ‘justitiari’ sunteti toti … din nascare … ca atunci cand e cazul dispareti cu totii…

  Răspunde
 • Pe prostii s-au aruncat bani pe panotaj ridicol pe Calea Eroilor inlocuit peste noapte pentru ca a iesit scandal la nivel national, pe referendumul pt care existau deja suficiente date ca este inutil, populatia nu dorea asa ceva, pe Eurovision in pandemie si pe alte minuni. Asta cu xeroxul e mizilic.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.