„Cum de nu i-au căzut ochelarii ?” Familia lui Adrian își pune câteva întrebări

Sunt cel puțin două întrebări pe care și le pun membrii familiei tânărului de 17 ani, găsit spânzurat marți dimineață de podul de la Mărăcineni.

Cotropiți de durere – fără a putea crede că Adrian și-a putut lua viața – în mintea lor și-a făcut loc și întrebarea „dacă nu cumva e vorba de o crimă, ascunsă drept sinucidere ?”.

În primul rând, membrii familiei se întreabă „de unde a putut Adrian să-și cumpere sfoară la miezul nopții ? Magazinele sunt închise, iar sfoara nu se găsește chiar peste tot”.

A doua întrebare e legată de ochelari.

„Când stăteai de vorbă cu el, tot timpul și-i așeza, pentru că-i cădeau. Cum se face că acum când a sărit în gol, iar oprirea a fost una violentă, ochelarii nu i-au căzut de pe nas ?”.

O altă întrebare ar fi cum de niciun șofer n-a văzut pregătirile pentru a suna la 112.

Dincolo de aceste întrebări, adevărul poate fi aflat de la Raluca, iubita lui Adrian. Cu ea a vorbit tânărul de 17 ani în seara funestă, Raluca trebuie să știe dacă Adrian a plecat înnegurat și dacă a amenințat cumva cu sinuciderea (de supărare ori ca răzbunare). Dacă familia n-a purtat această discuție cu fata, criminaliștii cu siguranță că au făcut-o.

S-ar putea face și la noi ?

În unele țări cu dare de mână, pentru a preveni gesturile suicidale autoritățile s-au preocupat să înființeze fie garduri de protecție, fie plase care să împiedice săriturile în gol ori spânzurarea. Vedeți mai jos câteva exemple.

În unele țări, pe poduri există și un telefon la care 24h/24 răspunde un psiholog

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Cum de nu i-au căzut ochelarii ?” Familia lui Adrian își pune câteva întrebări

  • Nu mai dati exemple țări normale, România este o țară bananieră si asa va ramane…păcat de oamenii tineri ce raman aici si trag ponoasele

  • Ion, trage o dusca si te baga la culcare. Ai gandit prea mult astăzi. Daca Romania e ba manieră, inseamna ca ai vazut in afara Buzăului doar prin felicitări si vederi.

  • Cheltuiala inutila, exemplele alea cu plase nu pot impiedica decat un ACCIDENT (alunecare) sau o impingere (intentionata sau din greseala/gluma-proasta/prostie), nicidecum o SINUCIDERE PLANIFICATA. Astea nimeni nu le poate preveni oricati bani s-ar cheltui inutil.

  • Decat sa puna plase inutile care nu ii impiedica deloc pe sinucigasi mai bine folosesc banii aia si fac inca un pod, ca de asta e nevoie mare, s-a demonstrat asta de nenumarate ori.

  • La noi mor oameni fără sa își dorească pt ca idioții ăsta nu fac autostrăzi. Pe E 85 care are și podul ăla au murit mii de oameni pentru ca un prost a făcut o jumătate de banda în plus și alți handicapați au aplaudat mulțumiți. Nu cere nimeni doua benzi pe sens sa nu mai moara oameni nevinovați. Așa ca pana sa îi protejeze România pe cei ce își doresc sa moara mai bine i ar proteja pe cei ce vor sa trăiască. Spitale, autostrăzi …..

  • Pun plasa și ei oricum se vor arunca in fata mașinilor, trenurilor, etc. Își găsesc ‘solutii’ dacă chiar își doresc sa se sinucidă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.