Cum e acolo ? Iată ce ne-au răspuns. „Aplauze în fața bisericii!”

Ei sunt cei 10 pompieri buzoieni care s-au oferit voluntari pentru a lupta cu flăcările în Grecia.

Astăzi, ofițerul de presă al ISU Buzău a trimis către buzoienii de acasă primele imagini cu băieții noștri, dar și mărturiile lor.

„”Ne-au așteptat special să ne aplaude, am rămas uimiți”

„E greu, epuizant, dar ne alimentează mulțumirea localnicilor”

„Incendiul se extinde rapid, facem tot posibilul să îl ținem sub control”

⛑️ Plutonier adjutant Taman Nicu: „În prima dintre zilele când am început dificilele acțiuni de stingere, în momentul când ne întorceam de la intervenție, murdari și obosiți, am fost așteptați de un grup de localnici ce s-au strâns în fața mănăstirii unde ne odihnim pentru a ne aplauda și mulțumi pentru ceea ce facem pentru ei. Nu înțelegem ce ne spun, dar am putut citi mulțumirea și bucuria pe chipurile lor

⛑️Plutonier major Lăcustă Daniel: „Am ajuns la 02:00, si am dormit până la 06:00, când ne-am trezit să plecăm la intervenție. Am fost frânt, dar a meritat. Incendiul se extinde foarte rapid, orice focar stins contează și nu putem pierde timp. Facem tot ce putem ca incendiul să fie lichidat cât mai repede”

„Avem tot ce ne trebuie, chiar și în plus, localnicii ne aduc și ei foarte des mâncare și apă, chiar dacă avem destule. Suntem obosiți după intervenții, nu e deloc ușor, dar ne odihnim și o luam de la capăt. Ceea ce contează foarte mult e gratitudinea cu care ne întâmpină localnicii, ce ne încarcă cu energie și ne oferă puterea să o luăm de la capăt în fiecare zi.”

ISU Buzău: „Pentru ceea ce fac, și pentru curajul de care dau dovadă îi felicităm și le dorim o misiune ușoară! Vă așteptăm acasă, să vă întoarceți cu bine!”

Postarea de pe facebook a ISU Buzău a strâns peste 150 de distribuiri, fiind numărul 1 de azi de la Buzău, semn că buzoienii apreciază efortul pompierilor locali.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Cum e acolo ? Iată ce ne-au răspuns. „Aplauze în fața bisericii!”

  • singurii militari care fac ceva pentru tara asta , sunt cei de la ISU si bravii nostri pompieri !

    Răspunde
  • Mult succes,baieti! Toata stima si respectul nostru pentru ceea ce faceti! Asteptam sa va intoarceti cu totii sanatosi,acasa.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.