Cum e mai bine ? Trei variante propuse

E o discuție, între șoferi, referitoare la intersecția de la Galeriile de Artă (str. Soroca – Bd. N. Bălcescu).


Trei sunt în acest moment variantele pe seama cărora se discută:

1) Să se pună semafor

Montarea, aici, a unui semafor ar conveni, probabil, celor care vin de pe str. Soroca.

Dezavantajul ar fi formarea de coloane pe Bd. N. Bălcescu (de o parte și de alta).

2) Mutarea trecerii de pietoni

Șoferii care vin de pe str. Soroca se plâng, pe bună dreptate, că nu pot accesa Bd. Bălcescu din pricina trecerii de pietoni.

„Domnule Tereacă, vă rog să scrieți către poliție și primărie să mute trecerea de pietoni mai încolo, mai înspre intersecția cu Spiru Haret”, e rugămintea adresată de șoferi în timp ce reporterul făcea poze

3) Să nu se facă nimic, e bine așa

Există și această variantă, întrucât valorile de trafic dinspre str, Soroca nu sunt atât de mari, iar șoferii reușesc să pătrundă relativ repede pe Bd. N. Bălcescu.

Așteptăm, în rubrica de comentarii de mai jos, opiniile dvs. Cu siguranță vor fi citite, atât de polițiștii rutieriști, cât și de cei din Primăria Buzău.

Citește și:

loading...

20 de comentarii la „Cum e mai bine ? Trei variante propuse

 • Eu vreau un semafor, un rond si un limitator de viteza acolo, in spiritul celor care toata ziua asta fac, cer sa se schimbe totul.

  In alta ordine de idei, intersectia trebuie lasata asa.
  O alta intersectie este problema acolo, si anume cea din capat de la Crang. Acolo se poate face un rond generos cu banda separata pentru inainte dinspre Micro 14 spre Electrica. Pe sensul celalalt, dinspre Electrica, banda OBLIGATORIE la dreapta, nu acum banda de smecher.
  Iar dinspre Bulevard la fel, obligatoriu la dreapta pe prima banda si de pe a doua inainte sau intoarcere in rond.

  Asa cum este acum se fac niste liste de asteptare la intersectie de te doare mintea.
  Oricum ar fi, merge si-asa pana la urma.

  Răspunde
 • Semafor care sa functioneze numai la orele de varf

  Răspunde
  • Afica exact atunci cand semaforul ar aduce cozi si mai mari e bd. Balcescu.

   Răspunde
 • … să se mute trecerea de pietoni spre centru , dincolo de strada Săraru, aproape de stația de autobuz partea cu parchetul….

  Răspunde
 • Luati unul de pe Alexandru Marghiloman ca nu cred ca acolo a spus cineva ca trebuie 10 semafoare care consuma curent si au costat atat pe banii buzoienilor.

  Răspunde
 • Sa puna 100 de semafoare care incurca circulatia, ca pe Al Marghiloman, incepand cu strada pe care are EL casa. Oriunde sunt 2-3 vile de functionari sau buticari, gata, se gatuie o artera intreaga sa puna semafor, sa poata iesi capetele incoronate. Plus taximetristii, ca ei au alte rute decat oamenii normali, taie mereu bulevardele pe strazi secundare si mereu fac lobby (a se citi ameninta sau promit voturi) ca sa li se inlesneasca circulatia. Inainte sa inceapa Toma sa aiba idei, chiar si pe drumuri proaste, dura jumate din timpul de acum sa traversezi orasul asta blestemat.

  Răspunde
 • Cel mai bine ar fi fost acolo ca din Bulevard spre gara sa se poata circula pe ambele sensuri pana la intrarea inspre blocurile Crinul Alb si Camelia, a mai fost odata circulatia asa.
  Nu este normal ca la aceste blocuri sa nu se poata intra dinspre Bulevardul Bălcescu.

  Răspunde
 • Mutarea trecerii de pietoni e o solutie primordiala.Apoi ..mai vedem.

  Răspunde
 • Schimbata prioritatea. Cedează trecerea pentru cei care circula pe bulevard.
  Sau si mai simplu, intersectie nedirijată – caz in care s-ar aplica regula priorității de dreapta.

  Răspunde
 • Mutarea trecerii de pietoni. Dreapta se face ușor, stânga spre Crâng e problemă când e aglomerat, se formează coadă la trecerea de pietoni dinspre centru și chiar dacă dinspre Crâng nu vine nimeni nu poți trece.

  Răspunde
 • Mutarea trecerii de pietoni ar fi ideala. As scurta drumul spre servici pe str Soroca, dar m-am lasat pagubasa de acel traseu deoarece timpul de asteptare in acea intersectie e ceva de speriat. Am stat si 15 min sa pot face stanga pe bld. in acea intersectie cu doar 3 masini in fata mea.

  Răspunde
 • Semafoareeee ,mii de semafoare, semafoare la fiecare intersecție, semafoare la fiecare trecere de pietoni ,semfoare peste tot și toate să fie dotate cu limitatoare de viteza ,iar dacă nu se poate ,sensuri unice pe toate străzile iar la intersecții mini sensuri giratorii ca să poată intra și Buzăul în Cartea Recordurilor cu ceva . Oare cei se ocupă de circulația rutiera doresc să nu mai poată circula în Buzău? Sau au comision la fiecare semafor și limitator de viteză cum aveau unii ce schimbau bordurile prin capitală?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.