Cum explică șoferul vinovat ce s-a întâmplat

Sunt imagini din această dimineață din dreptul trecerii de pietoni de la Penny Broșteni.

Trei autoturisme au fost avariate, trei femei din mașina făcută sandviș au ajuns la spital

Vina aparține șoferului SUV-ului (Nissan Qashqai). Acesta a explicat reporterului buzoienii.ro ce s-a întâmplat:

„Ieșeam din parcare de la Penny și mergeam drept înainte în cartier. Șoferul de autobuz care venea dinspre Dorobanți mi-a dat flash-uri să intru. Deodată mi-a apărut în față, în mijlocul intersecției, Renault-ul roșu. Vina îmi aparține e clar, dar cred că și șoferița din Renault rula cu viteză mare de n-am văzut-o când m-am asigurat”.

După impact, Nissan-ul și Renault-ul s-au oprit într-un VW Golf parcat în intersecție.

Șoferița (32 de ani) și două pasagere (52 și 66 de ani) din autoturismul roșu, cu răni ușoare, au fost preluate de ambulanțe.

Renault-ul și Golful vor fi reparate pe asigurare, iar șoferul Nissan-ului va suporta din buzunar reparațiile pentru SUV.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Cum explică șoferul vinovat ce s-a întâmplat

 • Pe bune? Nu ne zice nimeni ce a fost la Aurora mall vineri 2 sept. Alarme pornite, grilajul de separare a corpurilor de clădire coborâte, lume evacuată. Ce eveniment a fost și de ce aplicarea acelor măsuri?

  Răspunde
 • Neșansa ghinionului face ca Strada Sporturilor sa nu fie cu sens unic, prin urmare e musai de căscat ochii în ambele sensuri atunci când intram pe ea fiindca se mai întâmplă să circule pe-acolo cate-un Clio roșu din sensul opus celui în care ne-a rămas noua gâtul blocat.

  Aviz autorităților: ia puneți mătăluță un semafor pe modelul proaspăt împotmolitei intersecții dintre Titulescu și Democrației ! 🙂

  PS: apropo, o exista vreo rugăciune prin repertoriul ortodox pentru protejarea cetățenilor de intervențiile autorităților monumental de incompetente (scuzați pleonasmul) ?!

  Răspunde
 • Semafor la intersecția Sporturilor cu Marghiloman

  Răspunde
 • Individul care a parcat in intersectie, la cativa metri de trecere, va fi si el sanctionat cumva? Valabil pentru toate intersectiile. E un oras-jungla aici din punctul asta de vedere, toate intersectiile si trecerile de pietoni sunt mascate de masini tolerate de politia incompetenta. Mai avem politie nationala, locala, primarie, ceva?!

  Răspunde
 • Mare noroc cu mașina parcată pe colț.. La cum arată, aruncată jumătate pe trotuar.. la ce impact a fost și viteza mașinii Renault ( roșie), Doamne ferește, aceasta ajungea sigur pe trotuar și aveam și pietoni loviți! Bine că nu fost cu răniți grav !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.