Cum explică Toma întâmplarea

E surpriza zilei/săptămânii la Buzău. Muncitorii de la Urbis s-au apucat să asfalteze strada Horticolei (vezi VIDEO mai jos).

Muncitorii trag tare pentru a o termina încă din această săptămână (frezat + asfaltat).

„Sperăm să nu plouă ca să putem lucra. Avem utilaje performante, deocamdată treaba merge lis”, ne-a spus șeful de echipă.

Un prim segment (sensul către Vadu Pașii) a fost deja asfaltat
Foto, acum: Se continuă frezarea înspre intersecția cu strada Dorobanți

Cum explică primarul Toma schimbarea de plan

„Atenție, nu e lucrarea pe care am anunțat-o cu fundație, cabluri îngropate, trotuare și pistă de biciclete. Facem acum doar o asfaltare de întreținere. Sunt mai multe cauze care m-au determinat să iau această decizie. Aș fi blocat Urbis doar pe Horticolei în acest an. Apoi, nu e încă gata proiectul cu Electrica, de îngropare a cablurilor. În al treilea rând, urmează să se deschidă podul de la Vadu Pașii, probabil în iunie. Vor fi 2-3 mii de mașini/zi care vor intra în oraș pe această parte. Așa că o să facem acum această lucrare provizorie, precum pe Aleea Sporturilor, urmând să revenim atunci când și Compania de Apă va fi gata cu proiectul de schimbare a țevilor”

În lucrarea de acum se va turna strat de uzură (7 cm) pe cele două sensuri de mers, iar pe margini (unde se parchează) se vor pune plombe

În concluzie, veste bună pentru șoferi – încă o stradă mare și importantă din Buzău va deveni circulabilă peste câteva zile. Lucrări importante s-au demarat de săptămâna trecută și pe Transilvaniei și Aleea Industriilor (proiect pe fonduri europene).

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

11 comentarii la „Cum explică Toma întâmplarea

 • Asa ar trebui sa se faca asfaltarea,nu aiureli cu electrica si alte alea. Daca pui asfalt de 7 cm. o sa se corcule bine si peste 3 ani. Pe strada aia fosta Vasile Caloian pe care nu o vede nimeni si nu nu s a pus asfalt de 20 ani cand ne apucam

 • Se spunea ca va fi finalizata in 2020 , iar acum se fac lucrari provizorii care inseamna niste sute de mii de euro pierduti; Aleea Sporturilor trebuia finalizata in 2018

 • Mă întreb domnule reporter, la nemți există termenii “asfaltare de întreținere “, “lucrare provizorie”, etc.?

 • Cred ca este o idee buna a lui Toma sa faca ceva acolo momentan.
  Dar, sunt efectiv socat de cum ne bucuram mai jos, in anul de gratie 2021 !!!!!!, ca in Buzau avem inca o strada circulabila, ce tare !
  Suna gen Papua Guinea, gen :)))

  “…În concluzie, veste bună pentru șoferi – încă o stradă mare și importantă din Buzău va deveni circulabilă peste câteva zile…”

 • Bani cheltuiti degeaba…

 • In Manhatan iti rupi roata la masina, nu va mai puneti atat cenusa-n crestetul semenilor, ca nu suntem singurii si nici speciali pe Lumea asta! Ce nu s-a inteles? Acum se face o asfaltare a strazii. Ce e rau in asta?

 • Nu mai era mult și se uneau gropile între ele..

 • Se mai sifoneaza ceva bani… miliarde acum….peste 1 an alte miliarde….merge treaba ….

 • De ce s-au sistat lucrările la parcarea și strada de lângă teatrul George Ciprian?!

 • ”Asfaltare de intretinere” lucrare de doctorat pentru cel mai mare primar al tuturor timpurilor ! Profesorii universitari din specialitatea Cai de comunicatie de la toate facultatile de constructii din tara, sa vina la Buzau sa ia notite, de cum se face o asfaltare de 7 cm pentru 3 ani de exploatare.
  Domnilor ingineri constructori de drumuri, habar n-aveti de nimic, trebuie sa va invete si asta, primarul.
  Apropo, Urbisul are vreun inginer de drumuri ?
  Tereaca, fi pe faza, nu sterge comentariul, fi baiat salon !

 • RASPUNS PENTRU DUL FLORIAN…..IN GERMANIA FREZA PINA LA RAZANT……..MATERIALUL ESTE DUS LA STATII DE DISTRUGERE SI ACOLO SE SI SORTEAYA MASINILE CIND IES …..SUNT SPALATE ROTILE .AU SIUN PRAG DE BALASTRU DE 15 SAU 25 INTELEGETI DIMENSIUNEA ….SI AU TERMEN SI RECEPTIE SERIOASA…….NU CA IN FOTO SA SCRIU ASA ELEGANT,, TIGANIE,,,CAMASA ARATA LUCRAREA IN FOTO…IN GERMANIA LA 140 KM ORA NU BALTESTE PLOAIA……..SI LAMAI MUULT IDEM DE DOAR ACOLO NO LIMIT……CAM ASA IS NEMTII………………………………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.