Cum motivează Toma această decizie. Are dreptate?

„Ele” sunt – firmele din Buzău.

Primarul C-tin Toma a anunțat că va crea în cadrul Serviciului de Taxe și Impozite un ghișeu dedicat exclusiv persoanelor juridice din oraș.

Edilul șef a luat această măsură după ce a primit mai multe reclamații de la reprezentanții unor firme, nemulțumiți că au stat prea mult la rând.

Sper ca buzoienii să înțeleagă această decizie. Dar e un adevăr că 95% din banii care ajung la Primăria Buzău provin din taxele și impozitele plătite de firmele din oraș. De aceea, e un lucru de bun simț să le creăm condiții pentru a plăti mai repede. Un ghișeu va fi dedicat exclusiv firmelor”, a anunțat C-tin Toma.

Primarul a anunțat cu satisfacție și faptul că spre deosebire de perioada Boșcodeală colectarea de la firme s-a îmbunătățit, după ce angajații primăriei au somat societățile cu restanțe să ajungă la zi.

Altă facilitate anunțată la început de an e acordarea gratuită pentru primele 100 de firme din Buzău a unei legitimații de parcare gratuită (în parcările cu plată din oraș).

De asemenea municipalitatea va realiza și va monta pe cheltuială proprie indicatoare rutiere care să semnalizeze prezența în zonă a societăților comerciale din Top 100.

Primele astfel de indicatoare au fost cele care anunță Stațiunea de Cercetare Legumicolă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Care e prima stradă pe care au intrat muncitorii Urbis Serv Buzău CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Cum motivează Toma această decizie. Are dreptate?

  • A inceput sa isi arate partea urata, aceea a faptului ca, precum orice politician, uraste cetatenii si iubeste doar patronii. Astfel le da avantaje locuri de parcare gratuite, ghisee VIP fara cozi, totul pe banii cetatenilor care dupa ce ies de la munca pentru a produce banii pentru primarie si patroni vor trebui sa stea tot ei la coada, ca patronii n-au timp de cozi, trebuie sa se duca prin cluburi sa isi caute amante cu care sa sparga banii munciti de fraieri.
    Vechiul primar avea retea prin care patronii erau scutiti de taxe si impozite, a fost destructurata reteaua de DNA, si acum primarul nou incepe, usor usor sa o reinfiinteze.

  • Are dreptate, sponsorii de partid trebuie sa aiba ghiseu propriu. De fapt, sa nu mai plateasca deloc taxe.

  • patronii aia ne dau si noua de lucru , si taxe la buget. Daca nu ar fi privatii am fi ca la sat…. vorbiti prostii…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.