Cum pătimește soția lui Ion. D. Popescu din pricina lui Fănică Bârlă

Soția consilierului județean PSD Ion D. Popescu pătimește din pricina lui Fănică Bârlă de la ALDE.

E legătura (politică) dintre cele două accidente de aseară de pe Bd. Mareșal Averescu.

Mai întâi, Fănică Bârlă n-a fost atent și a tamponat față-spate o mașină care aștepta la semaforul de la Crâng. Din impuls, prima mașină lovită a intrat în cea din față.

Cum praful ieșit de la air-bag-uri a fost interpretat drept fum, s-au chemat pompierii. Care pompieri, în goana lor spre „incendiu”, s-au tamponat în intersecția din Bariera Ploiești cu Nissan-ul condus de soția lui Ion D. Popescu.

Femeia care circula pe verde în intersecție dinspre Bd. Unirii înspre Calea Eroilor nu a văzut și nici auzit semnalele luminoase și acustice ale pompierilor care se deplasau dinspre Bd. 1 Decembrie înspre Crâng.

Mașina consilierului Popescu D. Ion, condusă de soția sa

„Am auzit sirenele, dar impresia a fost că mașina de pompieri era mai departe. De-asta, coliziunea ne-a luat prin surprindere”, e explicat o doamnă, pasageră în mașina condusă de doamna Popescu.

În concluzie, domnule Bârlă aveți grijă cum conduceți. Cine știe ce mai provocați în altă parte.

„Sunt puțin ofticat. Până azi mă puteam lăuda că în 42 de ani de șoferie nu făcusem niciun accident. Am fost neatent, îmi cer scuze tuturor”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Cum pătimește soția lui Ion. D. Popescu din pricina lui Fănică Bârlă

 • Cum naiba sa fie Barla sau cum il cheama, vinovat ca doamna dormea la volan ??

 • Blesteme pe toti psdistii care au mancat banii buzaului si nu au facut nimica din 2000 si pana cand a venit Nenea Toma la putere.

 • E Suzuki, nu Nissan…

 • Mai bine se numea articolul – Cum patimeste Upu si angajatii ce se aflau in masina lovita de amețita . Ce treaba are unde mergea masina ?
  Daca dadea o masina peste cineva care mergea la primarie, era vina lui Toma ? … ce dracu….

 • Cei de la UPU au lovit masina, ei au intrat pe rosu in viteza in intersectie, ei sunt vinovati de accident.
  La intersectii cei de la UPU trebuie sa incetineasca si sa opreasca pana la limita evitarii oricarui pericol cand nu respecta semaforul si se folosesc de sirena pentru a nu respecta legea rutiera, ceea ce nu au facut, au intrat din plin in intersectie si au provocat accidentul.
  In zona aia de la bariera se intampla foarte des ca cei cu sirene sa nu respecte semaforul si legea rutiera si intra in intersectie pe rosu cu toata viteza parca dorind sa provoace accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.