Cum s-a făcut de râs Geanina Văsâi, în cazul aleii de acces în Crâng

Judecătorii nu sunt supraoameni, deși unii ar vrea să lase impresia asta. Ca toți oamenii și judecătorii sunt supuși greșelii în sentințele pe care le dau.

Unii o fac zice-se din cauza dosarelor multe pe care le au pe cap, alții din prostie (nu-i duce mintea mai mult), iar unii din reavoință.

Nu știm din ce categorie face parte doamna judecător Elena Geanina Văsâi, șefă la Tribunalul Buzău, dar e cert că în speța aleii de acces în Crâng s-a făcut de râs.

Doamna magistrat a decis să anuleze hotărârea de Consiliu Local care interzicea accesul auto în Crâng pe motiv că – și am extras din motivarea dânsei (vezi facsimil mai jos) – „restricționarea circulației pe drumurile publice se dispune de către administratorul drumului numai cu avizul poliției rutiere. În lipsa acestui aviz e evident că luarea unei astfel de măsuri e ilegală”.

Extras din motivarea judecătoarei

Acum, ca să parafrazăm panseul doamnei, noi venim și spunem că e evident că decizia dânsei e „ilegală” și, mai mult, „pafaristă”.

De ce ? Pentru că aleea de acces în Crâng NU E DRUM PUBLIC. Iată ce zice poliția rutieră.

„Aleea Căprioarei nu este drum public. Este doar o alee de acces similară uneia dintr-o proprietate privată, cum ar fi un centru comercial sau o fabrică. De aceea aici nu se aplică regulile de circulație de pe drumurile publice, iar poliția rutieră nu poate dicta sancțiuni” – Poliția Rutieră Buzău

În concluzie, doamna judecător Geanina Văsâi a dat o sentință eronată. Și mai zicem că dacă la fel de „fundamentate” și „riguroase” sunt toate sentințele pe care dânsa le dă atunci e vai și amar de justițiabilii de la Buzău.

Doamna Geanina Elena Văsâi este șefa Secției II Civile de la Tribunalul Buzău și soția lui Valerică Văsâi (prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău) și cumnata lui Dragomir Văsâi – director economic la Compania de Apă.

Primăria Buzău a făcut apel la decizia luată de judecătoarea buzoiană. Rămâne de văzut peste ce fel de judecător vor da la Curtea de Apel Ploiești.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Mașina unei profesoare făcută sandviș între un camion și un Logan CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

19 comentarii la „Cum s-a făcut de râs Geanina Văsâi, în cazul aleii de acces în Crâng

 • Aceasta este adevarata fata a ‘justitiei’ din Romania; o slugă PSD-ista precum ingramaditul ala de tudorel toader si o nestiutoare ca geanina vasai.Astia ar trebui judecati de un tribunal popular dupa Codul lui Hammurabi.

 • Numele de fata al Geaninei Vasai este Brutaru. Este fosta procuror, ajunsa judecător datorita mariajului cu prim-procurorul Vasai. Tatăl ei a fost polițist, iar fratele ei este șeful Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ Buzău. Este tot o “valoare” ca și sora lui. A ajuns șef de serviciu datorita prieteniei dintre șeful ipj și proc Vasai.

 • ,,Ileana,, dacă lucrurile stau așa ,este vai de noi,cunosc și eu o procuroare cu fratele polițist și mă întreb ,ce ne facem cu neamurile din poliție și justiție,acestea nu se pot abține când au un caz la care a lucrat sora,fratele,soția sau soțul?

 • ,,au ,,scuze,am tastat la repezeală.

 • Eram convins ca motivarea va releva faptul ca decizia a fost una ilegala si luata pe baza de interese personale si prietenii cu cei ce detin acolo carciumile pe care le frecventeaza.
  Halal justitie. Cum o fi ajuns asta judecatoare nu putem decat specula, cum a ajuns si Carmen ministru si Viorica prim-ministru…

 • Domnul Tereaca arunca piatra , si noi suntem destepti 🙂

 • Din nefericire nici autorul articolului , însă , ceea ce este si mai grav, nici IPJ Buzau nu sunt informați cu privire la natura juridică a mult disputatei ALEEA CĂPRIOAREI. Cartea funciară contrazice cele susținute in articolul prezentat si comunicatul poliției. O mai buna documentare a articolelor nu ar strica.

 • 1.Topo geodezul care denumește vecinătățile și celelalte detalii atunci când întocmește cartea funciară a unei proprietăți utilizează termenii în sensul comun de obiectiv „public” prin opoziție cu altul „privat”. El nu utilizează neapărat temenii în sens juridic. Între desenul geodezului pe care scrie că Aleea Căprioarei este „drum public”, în sensul de „cale de acces a publicului” în Parcul Crâng, și noțiunea juridică de „drum public” pe care au acces mijloacele de transport cu respectarea Codului Rutier și a altor prevederi legale(cum sunt Hotărârile de Consiliu Local),dată de Poliția Rutieră, dreptate are Poliția Rutieră, nu doamna Judecător care își întemeiază hotărârea pe termenii folosiți de topo geodez. Dar, vorba unui hâtru, judecătorii trebuie să mai și judece!

 • Tocmai pt ca Aleea Căprioarei este o simpla cale de acces destinată pietonilor, anterior aplicării HCL prin care s-a interzis accesul auto , pe acest drum erau montate semne de circulație gen “limitare viteza la 30km/h” ….sa nu alerge pietonii prea tare si sa polueze laleau de Crâng si “specia stejarul secular” conform UAT. S-a dovedit, si nu științific, ca plantele mult dorit a fi protejate prin controversa hotărâre nu se mai poluează atât de tare dacă achiți taxele de acces, taxe care nici pe departe nu se fac venit la bugetul Primăriei , ci la….Urbis, societate care nu poluează cu tractoarele si camioanele care intra in parc….

 • Atata timp cat dl primar se lasa sfatuit de Pistol – dl primar va avea de suferit in urma proceselor

 • Ce destepti sunt unii.
  Nu e drum public, in primul rand nu indeplineste conditiile legale pentru a fi considerat drum public.
  Intrebare pentru ultimul care spune ca daca pui o placa cu viteza liitata inseamna ca automat e drum public: De ce in parcarile hipermarketurilor sunt semnele alea cu viteza maxima cand terenul privat?

  Stiti sa faceti diferenta dintre domeniu public si domeniu privat cu deservire publica?

  Apropo, Mi-am pus si eu pe poarta semnul de oprirea interzisa si viteza maxima 5km/h… gata, e drum public la mine in curte, ca asa zice un destept pe net.

 • Si de ce insiri arborele genealogic al familiei judecatorului respectiv? Ai probleme la mansarda?

 • Probabil ca sa se vada increngaturile coruptiei din justitia locala.
  Toti sunt inruditi intre ei, ori rude de sange ori de alianta.
  Dai in unu, dai in toti, ca sunt un mare clan infractional ce au confiscat institutiile.

 • Conform cu legea , Aleea nu este Drum Public , dna Judecator a gresit …Dar fara grija ,recursul il va pune pe dl Vlase si CO la locul lor !!!

 • Daca tot sustii ca nu e drum public, cum si-a permis sa asfalteze din BANI PUBLICI ? Sau a venit cu bani de acasa ( banii luati de la banci ? )

 • Decizia luata a fost in cadrul procesului intentat de firma care a preluat Conacul Trandafirilor (VENTURA MOBIL TEAM SRL), deoarece a fost primul care a avut termen la judecata, cel intentat de Vlase (Insulita NEW GENERATION CLUB SRL SRL) avand termen mai tarziu.
  Cel al lui Vlase (NEW GENERATION CLUB SRL) e pus in asteptare in cazul in care se reuseste sa se anuleze cel al Conacului VENTURA MOBIL TEAM SRL.

 • Domnul/Doamna DNA judecă exact în maniera săpocară a doamnei judecător, convins/ă că tot ce zboară se mănâncă, inclusiv avion la grătar! Orice om zdravăn la cutia (u)crainiană, pricepe că nu toate aleile, trotuarele, piațetele, arterelor pietonale, asfaltate din fonduri publice sunt „Drumuri publice” în sensul Codului Rutier(fiind vorba de accesul mijloacelor de transport auto într-un parc).

 • politia zice clar ca nu e drum public, judecatoarea zice ca e drum public!
  ce poti sa mai comentezi? ti se face sila!
  sper sa se faca dreptate la Ploiesti!
  sa terminam o data cu bodegile infecte din Crang si cu masinile care polueaza parcul!
  in acelasi timp sa fie interzis si accesul celor de la turnul de apa si de la urbis!
  si apoi vom avea un parc curat!
  felicitari primarului pt ca incearca sa faca curat in infectia care este in crang, masini, cocalari, bodegi murdare si poluarea afeerenta!
  masini vedem tot timpul efectiv nu poti respira la o ora de varf in oras!
  in crang mergem sa vedem natura nu carciumi si masini!

 • Judecatorul nu da o decizie decat in baza unor documente cerute in prealabil ,ce este asa greu de inteles , fiti realisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.