Un elev suspicionat! Care e relația cu femeia depistată cu coronavirus

Hasdeul se închide chiar de marți, deși restul unităților de învățământ din Buzău vor avea cursuri mâine.

Informația culeasă de reporterul buzoienii.ro e că Hasdeul se închide mai devreme din cauză că un elev face parte din cercul suspectilor.

Care ar fi relația ?

Femeia de 73 de ani cu coronavirus este mama lui Sebastian Silvestru. Prietena acestuia este Ana Maria Colgiu, farmacista Spitalului Județean. Iar fiul acesteia T. T. este elev la Hasdeu la clasa X-A. Toți trei, Silvestru, Colgiu și elevul fac parte din primul cerc de suspecți, care au luat legătura în mod dorect cu bolnava.

Farmacista și fiul acesteia

Din acest motiv, autoritățile au decis ca la Hasdeu să nu se mai învețe încă de mâine.

Consecințe:

Anagajații spitalului județean sunt îngrijorați că virusul ar putea, în lanț, să fi ajuns și la ei. De asemenea, cu grijă, stau colegii și părinții elevilor de la clasa X-A de la Hasdeu.

Citește și: Test pozitiv. Mama activistului Silvestru de la Pârscov

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Un elev suspicionat! Care e relația cu femeia depistată cu coronavirus

 • Si uite asa babaciunea excursionista a adus virusul la Buzau!
  Sa te duci 9000 de ani! Hoasca inconstienta!

 • Suspicionat ???
  Dex ?

 • Situaţia a devenit PERICULOASĂ şi îngrijorătoare şi pt. buzoieni !!!
  PENTRU SĂNĂTATEA LOR, buzoienii au dreptul să ştie cine sunt toate acele persoane din Haşdeu (dar şi cele din afara Haşdeului), care au intrat în contact cu băiatul pt. a se feri de aceştia !
  Să se facă URGENT o anchetă în acest sens la Haşdeu şi în cel mai scurt timp să se publice în presă lista tuturor acestor persoane !

  Conducerea Haşdeului să-şi facă datoria şi să acţioneze cu MAXIMĂ RESPONSABILITATE pt. a informa corect autorităţile şi publicul buzoian !

  Între timp, toţi buzoienii care au cunoscuţi în Haşdeu (elevi sau profesori) să manifeste PRUDENŢĂ şi CALM faţă de aceştia până la limpezirea situaţiei.

 • Mai termina, pensionare, cu masurile panicoase. E doar un posibil episod de raceala: tusesti, faci febra si apoi trece.
  Mare jmecherie…

 • Nu Hasdeul face ancheta aceasta,ci DSP-ul. Asa este normal. Profesorii unei scoli,fie ei si directori, nu au competentele necesare unei anchete de ordin medical. Ca in fapt profesorii trebuie sa faca triajul in perioadele de gripa de ex sau ajuta in acest caz, nu inseamna ca ar si trebui sa fie trasi la raspundere. De data aceasta scoala a procedat corect. A informat autoritatile imediat ce au luat la cunostinta si au propus suspendarea cursurilor. Cautati scaparile in alta parte. Autoritatile au considerat ca doamna, desi venita din Italia,nu are nevoie de izolare. Si mai sunt si alte persoane, chiar profesori sau parinti ai elevilor, care au revenit recent in tara din Italia si pentru care DSP a spus ca nu e nevoie de izolare. Atitudinea colegilor de la locul de munca, dar si a dirigintilor in alte cazuri, a dus totusi la izolarea lor. Ganditi-va cati elevi au parinti plecati in strainatate si cati s-au intors in tara. Nu e nevoie de panica, nicicum, ci de constientizare, asumare si preventie.

 • Cand vrea Dumnezeu, dintr-un paduche ti se umple tot capul.
  Asa si cu hoasca aia care s-ar putea sa fi bagat virusul in Buzau.
  Si cati ca ea vor mai fi fara sa stim inca……..[Leo]

 • Cataline, ce prosti italienii aia ca se panicheaza acum in asa masura pentru o tuse si o febra care, surpriza!, nu mai trece!!!

 • Covid trece, e doar o noua forma de raceala banala care trece si fara sa iei macar o aspirina, exact ca raceala. Asta daca nu ai praf sistemul imunitar de la cate rahaturi ai bagat in corp si i-ai distrus corpului capacitatea naturala de a lupta si impotriva racelii.
  Nu e nici un virus mortal ca in filmele apocaliptice desi media se straduie sa manipuleze sa prezinte situatia ca si cum ar fi apocalipsa, ca asta le aduce bani, le aduce audienta.

 • @Cătălin
  Esti de o inconstienta maxima, sper ca esti responsabil in realitate si nu procedezi cum lasi impresia prin postarile tale. Sa auzim de bine…

 • In sfarsit un alt om cu capul pe umeri, bravo, frumos punctat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.