„Cum să mai udăm copacii ?”. Iată unde s-a întâmplat și care a fost reacția primăriei


Asfaltare în bătaie de joc a unui trotuar de pe o stradă din municipiul Buzău.

S-a pus asfalt inclusiv în jurul copacilor, iar stratul de asfalt de pe trotuar prezintă denivelări și de zece centimetri.

S-a întâmplat pe strada Constituției (între Transilvaniei și Orizontului), iar firma care a reușit „isprava” a fost angajată de Electrica (după înlocuirea unor cabluri în zonă).

Riveranii i s-au plâns primarului:

„Firma care execută aceste reparații, pur si simplu, si-a bătut joc de lucrare! Au asfaltat pana si copacii aflați pe trotuare, acestia nemaiputând fi udați. Trotuarele prezintă denivelări pronunțate datorate faptului ca s-a asfaltat peste bucăți din asfaltul vechi. Trotuarele s-au înălțat cu peste 10 cm, nu mai putem intra cu mașinile in curți. Asfaltul proaspăt turnat se exfoliază lejer, nu mai exista panta de scurgere a apei către rigole și canalizări”.

Mesajul postat pe buzaucityreport.ro, site unde C-tin Toma citește toate sesizările buzoienilor. Primarul a dispus măsuri:

„Au primit deja 2 amenzi. Este o lucrare platită de Electrica. Îi voi opri și îi voi obliga sa refacă toată lucrarea”.

Firma angajată de electrica a fost oprită în a mai executa lucrarea până când nu va prezenta utilaje și garanții că e în stare să realizeze o lucrare de calitate.

În urma plângerii cetățenilor și a sesizării primăriei, copacii au fost eliberați din strânsura de asfalt.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Tot mai mulți oameni spun că ar fi o variantă excelentă pentru România. CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Cum să mai udăm copacii ?”. Iată unde s-a întâmplat și care a fost reacția primăriei

 • Bun primar este Dnl.Toma,daca era ales cu 20 de ani inainte aveam si eu macar un loc d casă si nu mai eram nevoit sa stau cu copii (2) pe usile altora .Bravo lui

  Răspunde
 • Si ce te impiedica sa cumperi loc de casa… sau vrei pomana din banii altora?
  Bine ca te puiesti dar la munca nu te-ai duce sa intretii puii din munca, doar din pomenile facute din banii altora care muncesc vrei si asta…

  Răspunde
 • Bietul ” DOREL ” n-are nicio vină, săracu, că atât îl duce capu ! Ar trebui să răspundă MATERIAL șefii săi ( dacă-i are !) , să-l controleze, să-l îndrume , să-l facă responsabil de utilitatea muncii lui … Interesant e că aceiași muncitori români , în străinătate, fac lucrări impecabile ! Care să fie chichirezu ?!…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.