Cum scapă de plata parcării samsarii de mașini de la Drăgaică

Șmecheria a fost relatată de un buzoian.

„Azi am parcat pentru o oră în parcarea de la Drăgaică, vizavi de Casa de Pensii. Am platit 2 lei. Am văzut totodată și cât plătesc samsarii care au mașinile parcate acolo pentru mai multe zile și chiar săptămâni. Tot 2 lei!

„Cum se întâmplă asta ? Cu complicitatea individului de la gheretă, unde se încasează, și datorită „slăbiciunii” instalației de taxare care nu imprimă numărul mașinii pe tichetul care se eliberează la intrare. Samsarul când dorește să-și scoată mașina din parcare, după o lungă perioadă, vine cu o altă mașină în fața barierei, apasă butonul, primește cardul de parcare, dar nu mai intră cu acea mașina în parcare. Apoi merge la mașina parcată de multe zile/săptămâni și pleacă cu ea. La ieșire arată cardul eliberat cu câteva secunde înainte. Interesant, nu? Am atras atenția domnului din ghereta pentru încasare, care s-a declarat „surprins”. Oare? Sunt sigur că ce am relatat eu mai sus e o practică obișnuită!”.

Acum e de datoria primarului (și nu numai) să investigheze această sesizare, iar daca se confirmă cele relatate atunci ar cam trebui să se lase cu niște concedieri (cel puțin).


loading...

2 comentarii la „Cum scapă de plata parcării samsarii de mașini de la Drăgaică

  • Dragilor, va dati seama la ce nivel sunt unii care se umilesc la niste cefe late, pentru 2 lei ????!!!!
    Va dati seama ?! Este ceva spatial…dpmdv
    Nu avem in sange demnitatea, orgoliul, nimic-nimic-nimic. Doar un sange spalacit, de corcitura ::))

  • Daca s ar verifica cu atentie ..probabil s ar dovedi că samsarii respectivi..sunt rudele..apropiații.. cuiva ..sus pus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.