Cum se circulă. Informație utilă pentru șoferi

E o veste bună pentru șoferii din Buzău.

Muncitorii de la Troia Construct au îndepărtat jaloanele de pe str. Frăsinet, astfel că din această dimineață se poate circula din nou pe trei benzi.

Informație utilă

Deși e voie, pe banda din mijloc nu circulă aproape nimeni!

În anul cât au durat lucrările la parcul Iazul Morilor, probabil că mulți dintre șoferi au uitat cine are voie să circule pe această bandă.

Așadar, pe banda din mijloc pot circula autovehiculele dinspre avion înspre Contactoare.

Această bandă poate fi folosită pentru depășire, atunci când e posibil, și de cei care circulă dinspre Contactoare înspre avion (vezi în fotografia de mai jos combinația dintre linia continuă și cea discontinuă).

Altfel, azi de la ora 12.00, va fi inaugurat și deschis publicului Parcul Iazul Morilor.

Un câștig pentru viața culturală a orașului va fi și clădirea din parc care beneficiază de spații generoase (două la parter și unul la etaj + terasă) pentru expoziții, conferințe, simpozioane etc.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Cum se circulă. Informație utilă pentru șoferi

  • Si exact cum spuneam intr-o postare anterioara ,ca sa vezi ,,ceva ” frumos trebuie sa te uiti numai in fata!In laterale ,blocuri jegoase si camp cu balarii!E ca o tichie cu margaritar pt magar!Trebuiau sprijiniti locatarii sa-si anvelopeze blocurile ,amenajata suprafata aia cu balarii ,macar prin plantarea unui rand de copaci care sa infrumuseteze si sa protejeze zona (sa vezi ce s-or duce toate cand o bate crivatul la iarna) si apoi executata lucrarea asta !Asa ,arata ca o margea intr-o gramada de gunoi!Dar la noi ,asa merge treaba…!Ca-n comune ,omul n-are apa si canalizare si se kk in fundul curtii ,dar are sala de sport si parc pt copii intr-un sat numai cu 100 de mosi si babe stirbe!Romanie plai cu (de) dor!

  • Buzăul are nevoie de simpozioane, la 300 m de acest obiectiv e jale, strada Prutului și adiacentele, la cea mai mica ploaie te dai cu caicul, mizeria este ceva obișnuit, se construiește fără autorizație, fiecare face ce vrea și vouă va arde de simpozioane.

  • numai carcotași sau sunteți printre cei care puneau murăturile prin garajele „boșcodiste”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.