Slider

Cum se mai poate intra la meciul anului de la Buzău. Chiar gratis

Așa cum buzoienii.ro a anunțat de ieri, biletele la meciul anului de la Buzău, SCM Gloria – CSM București, s-au epuizat.

„Cele 1200 de bilete au fost deja cumpărate. Jumătate prin casa de la Carrefour și jumătate on-line. În aceste condiții nu vom mai deschide marți și miercuri casa de la Sala Sporturilor. Nu mai avem ce vinde”, a anunțat Cristi Ceaușel, șeful clubului din Crâng.

Casă de bilete nefolositoare

În sală vor mai putea intra totuși câteva zeci/sute de buzoieni. Cum ?

Înainte cu câteva minute de startul meciului (miercuri, ora 18.00) șefii Gloriei vor face o aproximare a locurilor libere și vor mai lăsa câțiva norocoși să intre în arenă. Dacă observatorul va fi îngăduitor (e totuși o sărbătoare a handbalului!) ar putea fi lăsați spectatori pe scări și în picioare, pe culoarul de deasupra ultimului rând.

Și cu Slatina, nu doar cu Vâlcea, au fost spectatori în picioare

Are dreptate Toma ?

În condițiile creșterii valorice a echipei din Buzău, dar și a numărului de spectatori, inițiativa primarului C-tin Toma – care a cerut la Compania Națională de Investiții o sală cu 4000 de locuri la Buzău – nu mai pare una exagerată.

Dacă echipa va juca bine și va continua să câștige meciuri – anul viitor Gloria ar putea ajunge în grupele Cupei EHF. Când ar exista cerere pentru 3-4 mii de bilete.

Una din favoritele primarului, Maria Gavrilă, a marcat aseară în ultima secundă (min. 59, secunda 59!) golul prin care Gloria a scos un egal în deplasare la Cisnădie. Duminică, buzoiencele vor juca la „U” Cluj.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Cum se mai poate intra la meciul anului de la Buzău. Chiar gratis

  • In lista sinteza a obiectivelor de construit, la C.N.I. apar, la adresa str Iazul Morilor Bz , un bazin de inot si o sala de sport; e vorba de cele anuntate de Dl Toma in toamna ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.