Cum se reduce imediat aglomerația de la Carrefour? „Trebuie doar o volă și niște pietriș de râu”. Cum așa ? Iată aici!

Se apropie sărbătorile și o dată cu ele traficul de coșmar din Buzău din zona Carrefour, Kaufland, Penny Market, Galleria Mall.

Există prezumția că în acest an va fi mai aglomerat ca niciodată în condițiile creșterii considerabile a numărului de mașini înmatriculate.

Un cititor, bine informat, susține pe domnuleprimar.ro că e nevoie doar de o volă și de un camion cu balast pentru a a reduce sensibil numărul de mașini ajunse în intersecție și care blochează strada Frăsinet.

Iată drumul ce pleacă din spatele bazinului Olimpic

În acest moment, e deja funcțional un drum, știut e drept de puțini buzoieni, care trece pe lângă Bazinul Olimpic, o taie pe câmp, pe lângă terenurile Stațiunii Legumicole, și ajunge în apropierea podului de la Mărăcineni, în dreptul benzinăriei Petrom.

Drumul are nevoie doar de puțină întreținere (pe porțiunile cu bălți) și popularizare pentru a-i scăpa pe șoferi de nervi și de zeci de minute pierdute în trafic.

„Pentru drumul de care pomeniți nu trebuie făcut nimic acum, la început. Decât lăsată calea liberă. Drumul se face singur. Eventual, o volă și câteva mașini cu pietriș de râu”.

Acest drum poate fi folosit de buzoienii (Dorobanți, Broșteni, Micro V etc.) care doresc să evite rondul aglomerat de la Carrefour și să ajungă la podul de la Mărăcineni. Despre această variantă, buzoienii.ro a mai scris în urmă cu o lună și jumătate. Click AICI pentru detalii.


Buzoianul de pe domnuleprimar.ro susține că primăria ar putea asfalta fără probleme inclusiv șoseaua de peste digul de lângă râul Buzău, așa-zisa Centură de Est.

„Si cu drumul de centura de est se tot pomeneste de aceasta „fezabilitate”, cand acolo se poate monta chiar cale ferată fără probleme. Nu trebuie făcut nimic, decât un asfalt la fel cu cel din oraș. Pe centura totul a fost calculat și nimic în lume nu va dărâma digul”.

loading...

4 comentarii la „Cum se reduce imediat aglomerația de la Carrefour? „Trebuie doar o volă și niște pietriș de râu”. Cum așa ? Iată aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.