Cum și-a găsit un buzoian mașina de dimineață

„Mulțumesc locatarilor care stau în bloc la New Pizza de pe Unirii Sud.
Au și petardele rostul lor”.

E postarea ironică a unui buzoian după ce și-a găsit dimineața parbrizul spart.

Unii dintre buzoieni au apreciat că spărtura e totuși prea mare ca să fi fost produsă de o petardă

„Aia-i piatră sau sticlă. Nu-i petardă. E lovitură. Nu se înflorea așa de la petardă pe exterior”

„E petardă, dă-o naibii! Am gasit-o bubuită pe geam. Și catran”, a replicat păgubitul, care va trebui să scoată acum o mie de lei din buzunar pentru a înlocui parbrizul.

Dacă s-a folosit o petardă de genul celei de mai jos, posibilitatea ca parbrizul să fi fost spart totuși de o petardă poate fi adevărată.

Citește și:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

6 comentarii la „Cum și-a găsit un buzoian mașina de dimineață

  • Eu am gasit oglina rupta la masina.

  • Daca n-au respectat distanta legala fata de cladire cand au parcat degeaba vin acum sa planga si sa se dea victime, reglementarile spun ca parcarea sa se faca la o distanta de minim 6 metri fata de zidul cladirii.
    Oricum nici nu trebuie sa iti zica legea asta, e la mintea oricui ca macar in noaptea de revelion sa ai inteligenta sa nu parchezi masina sub geamuri. Data viitoare poate va respecta legea si nu va mai parca sub geamuri.

  • S-au dat petarde non-stop. Vreau și eu ca Poliția să facă un raport public cu privire la comercianții cărora li s-a confiscat marfa și cu cei care le-au utilizat. Mă refer la cele interzise care sunt foarte periculoase.

  • Pe 24 dec la piata centrala erau 4-5 vânzători de petarde, chiar ei strigau – bombe ! Erau cele mari, ilegale. Au stat toata ziua, nestingheriti, politia locala a trecut pe langa ei ….

  • Esti tare “anonim”, data viitoare omul își va parca masina pe Marte ca pe Luna nu esti in siguranta cu astfel de bombe. Tu spui ca se parchează la minim 6 metri distanță de clădiri, eu intreb daca in acel loc nu era un auto ci un om ce se intampla ?

  • Pentru “ilustrul” anonim! De asemenea, legea nu-ți permite să folosești petarde explozive în zonele locuite! Dar că orice român neaoș, alegi doar legea care-ți convine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.