Cum te pot ajuta camerele video dacă tocmai ți-ai deschis un magazin

În ziua de azi, toată lumea tinde să pună preț pe securitate. Fie că e vorba despre propria locuință, fie că e vorba de o afacere la început de drum, într-un magazin mic sau chiar într-un supermarket, camerele de luat vederi sunt nelipsite. De fapt, așa și trebuie să fie, dacă vrei să eviți orice eveniment neplăcut care îți poate pune în primejdie siguranța ta, a familiei sau afacerii tale.

Oricând poate apărea ceva neprevăzut, iar fără ajutorul acestor camere va fi extrem de greu să rezolvi situația, fiindcă nu ai probe. Așadar, urmărește acest articol pentru a ști ce riști dacă nu îți instalezi și tu un astfel de sistem de supraveghere.

Iată ce situații neplăcute poți evita cu ajutorul camerelor

În ziua de azi există tot felul de oameni ce apelează la metode ilegale pentru a obține bani, iar dacă ai un magazin mic, ești ținta perfectă. Trebuie să știi că hoții se orientează în special după genul acesta de locuri, pentru că multe dintre ele nu dispun de un sistem de supraveghere, deci nu se așteaptă să găsească unul la magazinul tău. Așa că dacă crezi că nu ți se poate întâmpla ție, te înșeli. Ca să contracarezi orice situație de genul, interesează-te și află ce fel de camere sunt eficiente, alege-o pe cea potrivită pentru tine și monteaz-o de urgență!

Există și oameni al căror scop nu este neapărat să fure, ci doar să producă pagube, adică să vandalizeze. E suficient să scrie cu graffiti pe geamuri sau să le spargă, ca tu să fii nevoit apoi să scoți bani din buzunar pentru reparații și să nu poți prinde vreodată făptașul, în cazul în care nu dispui de camere video. Încearcă sistemul de supraveghere video Atu Tech si elimină orice risc de a păți cele enumerate mai sus. Astfel, hoții și cei ce vor vrea să vandalizeze vor putea fi ținuți la distanță, iar tu nu va trebui să-ți faci griji în privința asta.

Ți s-a întâmplat vreodată să te simți nedreptățit atunci când ești într-un magazin, să ceri să fie consultate camerele de supraveghere, pentru a vedea de fapt cum s-a derulat acțiunea și să ți se răspundă că acest lucru nu este posibil, deoarece nu au așa ceva? Ei bine, gândește-te câte astfel de situații cu potențialii clienți poți să întâmpini și să nu fii în stare să le rezolvi, pentru că nu există probe video care să demonstreze care dintre voi are dreptate.

Ține minte, întotdeauna trebuie să fii precaut și să iei în calcul fapul că se poate întâmpla oricând un eveniment neplăcut, care fără ajutorul unor camere de luat vederi, nu va putea fi rezolvat. Atunci când ai un magazin, e recomandat să te gândești atât la binele tău, cât și la binele clienților care îl frecventează, pentru a păstra o relație bună și a le oferi acestora siguranță și încredere. În caz contrar, riști să-i pierzi și afacerea ta să dea faliment.

                          

loading...

Un comentariu la „Cum te pot ajuta camerele video dacă tocmai ți-ai deschis un magazin

  • Va salut, recomandarile dumneavostra sunt pertinente, dar se pare ca nu suficiet de reglementate avand in vedere faptul ca necunoasterea legii, sau mai bine zis informarea celor care isi deschid mici afaceri, chiar si segmente mai mari nu este facuta de vectorii abilitati. Degeaba exista legislatie (legea 333 din 2003) daca nu le este adusa la cunostinta celor vizati, iar acolo unde apare refuzul sau reaua credinta nu este aplicata legea, asa cum este ea, buna sau rea !
    Degeaba exista evaluatorii de risc in numar foarte mare, sau mai bine zis degeaba exista firme care furnizeaza servicii de paza, care la randul lor mai au in paralel cu acestea si firme de consultanta pe probleme de securitate fizica, drept pentru care nu vom avea niciodata o reprezentare adevarata si o siguranta foarte buna la cele expuse in articol, Se stie ca de foarte multe ori cel care asigura paza unui obiectiv, propune celui vizat si sitemul/sistemele de securitate si totodata documentatia aferenta evaluarii de risc in care de multe ori este facuta asa, „pe genunchi” cu lucruri ieftine sau foarte scumpe, beneficiarii bucurandu-se de faptul ca totul este cuprins de catre o singura firma sau peroana juridica. Aici am putea lua exemplul altor tari care au reglementari stricte in ce priveste evaluarea de risc care este efectuata de catre anumite firme si sistemele de securitate recomandata care sunt ale altor fime care nu au nimic in comun cu cele de evaluare, dar marog, traim in Romania si aici totul este posibil fiindca toti cei care furnizeaza asemenea servicii, sau aproape toti, provin din randul celor care au facut parte din structurile de forta ale statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.