„Cum vine asta ? E cod portocaliu, dar nu văd niciun fulg!”. Iată când va ajunge totuși ninsoarea la Buzău

Update

De la ora 19.15 a început să ningă în sudul județului Buzău, după care la scurt timp ninsoarea a ajuns și în municipiul Buzău. 

Mai multe detalii, puteți citi AICI. 


Luni – ora 13.00: De trei ore (ora 10.00),  județul Buzău se află sub un cod portocaliu de ninsori abundente și de viscol.

Codul galben s-a înființatîncă și mai devreme, de azi-dimineață de la ora 04.00.

Cu toate acestea, în acest moment, niciun fulg de zăpadă nu cade peste județul Buzău.

Mai mulți cititori au reclamat în ultimele ore absența ninsorilor anunțate:

„Cum vine asta ? E cod portocaliu, dar nu vedem nicio ninsoare. Ați speriat lumea degeaba. Voi ăștia din presă și cu ăia de la meteo. Să vă fie rușine”, e mesajul cel mai virulent. 

Reporterul buzoienii.ro s-a interesat în urmă cu câteva minute în sudul județului Buzău, de unde ar trebui să vină ninsoarea.

„Nu. N-a nins și nici nu ninge. Poate avem noroc și scăpăm”, ne-a spus Gabriel Popescu, primarul din Glodeanu Siliștea. 

Citește și articolul: Iată câte gravide din Buzău au fost luate de acasă și duse la maternitate! S-a găsit doar un homeless

Reporterul a mers mai departe și a aflat că momentan nici la București nu ninge.

Cu toate acestea ninsoarea nu ne va ocoli. Ea va veni în această seară și va ține până mâine după prânz.

Iar problema nu va fi atât ninsoarea, cât faptul că ea se va asocia cu vântul puternic, astfel că e de așteptat ca din această noapte să apară primele drumuri închise circulației.

Ca pe ghimpi stau și șefii Inspectoratului Școlar care nu știu în acest moment dacă să închidă sau nu pentru mâine școlile din județ.

Citește și articolul: Buzoienii trebuie să-și ia cărucioare și să umble după peturi prin oraș! Iată ce cantitate aberantă de reciclabile trebuie să predea fiecare buzoian

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Cum vine asta ? E cod portocaliu, dar nu văd niciun fulg!”. Iată când va ajunge totuși ninsoarea la Buzău

 • Ce este asa greu de inteles? Asa se procedeaza cand vrei sa mai sifonezi niste bani de la buget.Bagi un cod portocaliu cu sprijinul politic al celor de la meteo si de aici totul este in linie dreapta…bani pentru firmele de deszapezire pentru pregatire, actionare in gol cu consumuri maxime, apoi bani pentru orele suplimantere ale diverselor comisii, comitete,comandamente care dirijeaza totul de la sol-caldurica, apoi bani pentru diverse cheltuieli generate de activitatile complexe in astfel de cazuri,etc iar in final, bomboana pe coliva…premiere pentru ca prin modul profesionist de actiune s-a trecut cu brio peste o astfel de situatie.Pareri domnul Tereaca?

 • acum cativa a fost tot asa instituit cod rosu .Tot asa se previziona insasi deplasarea planetei de pe orbita si s-au facut de cacao intrucat in mai putin de o ora de la introducerea codului rosu ninsoarea s-a oprit,vantul s-a linistit si a rasarit soarele.

 • Pingback:

 • E bună asta: ” au reclamat lipsa ninsorilor anunțate”!
  Cred că nu mai face față OPC-ul de reclamații!

 • Pingback:

 • Nici nu știți voi cati bani le intra in buzunare la șmecheri pt codul asta. Dacă toată iarna nu a nins macar acum sa-si scoată parleala

 • Postaci, uitati-va pe geam…

 • TEREACA PERSONAL VREAU ARTICOL DESPRE:
  CRESTEREA IMPOZITULUI AUTO SI IMOBILE(CARE SUNT CAUZELE)
  COZILE LA CASERII PT PLATA ACESTORA!
  AGLOMERATIA SI POLUAREA PROVOCATA DE HARDUGHIILE DE AUTOBUZE CARE SE PLIMBA GOALE PRIN ORAS SI PRIN JUDET MAI NOU
  DESPRE OAMENII SI LEGUMELE CARE INGHEATA IN PIATA DESI TOMA PRIMAR DE BUZAU A PROMIS ACUM APROAPE 2 ANI CA FACE PIATA SUSPENDATA SI INCALZITA
  DE CE NU SCRII ASTFEL DE ARTICOLE???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.