Cunoscuți ai familiei biciclistului omorât pe pod: „E prea de tot! La mijloc e un blestem”. La mijloc e o coincidență sumbră!

Sunt cetățeni din Mărăcineni, dintre care câțiva chiar au îndrăznit să ne scrie la redacție, care sunt tentați să creadă că la mijloc poate fi un blestem:

„E prea de tot. Lumea vorbește în sat că e un bletem. Băiatul cu bicicleta care a fost omorât marți pe podul de la Mărăcineni a avut un frate care a murit la fel. Tot dimineața în zori, tot pe bicicletă, tot cu carosabilul umed. Pe ăla l-a chemat Marian, pe cel de acum Nicolae. Marian a fost omorât pe DJ 203 K, cam la o sută de metri de postul de poliție înspre pod. S-a întâmplat la 31 octombrie 2008”, e unul din mesajele primite.

Altcineva, ne-a scris că alți doi oameni ar trebui să se ferească de bicicletă:

„Nicolae și Marian mai au doi frați și o soră. Ar face bine să se ferească a mai merge cu bicicleta. Prin sat oamenii au ajuns să creadă că la mijloc e un blestem că prea e mare concidența”.

Fostul primar C-tin Dumitru respinge categoric astfel de teorii:

„Am auzit și eu lucrurile astea. Dar, nu e niciun blestem, e  doar o coincidență. Problema e că drumurile sunt înguste, multe mașini, iar unii mai circulă și beți la volan. Sper ca anul viitor să se asfalteze și a doua bandă a drumului județean care trece prin comună. Atunci, accidentele se vor reduce, bicicliștii vor fi mai departe de mașini”.

Pe de altă parte, teoria că șoferul de 30 de ani din Beceni, beat criță la volan, nici măcar nu l-a văzut pe biciclist  prinde tot mai mult contur:

„Am vorbit cu șoferul de tir care l-a oprit pe cel cu Cielo. Acesta s-a uitat în oglinda retrovizoare și a văzut scântei în spatele tirului. Prima dată a crezut că e de la el. Dar când s-a uitat mai bine a văzut că autoturismul din spate împingea bicicleta târâș. Atunci și-a dat seama ce s-a întâmplat și a semnalizat că oprește pentru a-i atrage atenția șoferului di autoturism”, ne-a spus un alt localnic.

Biciclistul de 45 de ani va fi luat astăzi de la morgă. Cel mai probabil înmormântarea va avea loc duminică. Victima accidentului avea trei copii.

Citește și articolul: A murit Bogdan Stoicescu. A fost om de sport, de afaceri și politician la Buzău. Iată cum explică familia ultimele sale ore (Click Aici)

Între timp, Adrian Nedelcu, șoferul vinovat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

loading...

2 comentarii la „Cunoscuți ai familiei biciclistului omorât pe pod: „E prea de tot! La mijloc e un blestem”. La mijloc e o coincidență sumbră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.