Cupa Shopping City Buzău și Golden League 3×3 au adus baschetul în centrul atenției în Buzău!

Două zile de competiție intensă s-au încheiat cu mare entuziasm în parcarea centrului comercial Shopping City Buzău, odată cu finalizarea primei ediții a Cupei Shopping City Buzău la baschet 3×3 și a Golden League 3×3.

Evenimentul, organizat în premieră la Buzău de Liga Studenților Buzău și Federația Română de Baschet în parteneriat cu Shopping City Buzău, Consiliul Județean Buzău si Primăria Municipiului Buzău, a fost primit cu brațele deschise de pasionații de baschet din întreg județul.

Parcarea Shopping City Buzău a devenit arena în care s-au întâlnit echipe talentate și dedicate, luptând pentru trofeu și premiile constând în vouchere pentru achiziția de echipament sportiv oferite de sponsorul Hervis Sports.

Cele două competiții, Cupa Shopping City Buzău și Golden League, au oferit o șansa jucătorilor de baschet 3×3 de toate categoriile de vârstă să își demonstreze abilitățile și să se bucure de atmosfera creată de public care și-a susținut favoriții pe tot parcursul celor două competiții.

Echipele participante au oferit un spectacol memorabil, cu driblinguri spectaculoase, aruncări precise și acțiuni colective impresionante. Fiecare meci a fost un adevărat test de strategie, talent și spirit de echipă.

Festivitatea de premiere a fost momentul culminant al evenimentului, când câștigătorii au fost recompensați pentru efortul și performanțele lor excepționale. Cu toții au fost aplaudați și felicitați pentru contribuția lor la succesul acestui eveniment deosebit.

Astfel, Cupa Shopping City Buzău a fost adjudecată de The Jungle pe locurile II și III clasându-se echipele Triple Threat și Power Hoppers  Co toții au primit medalii, diplome și vouchere în valoare totală de 10.000 lei.

În ceea ce privește Open – Golden League 3×3, etapa de la Buzău, masculin, a fost câștigată de echipa Știința București . iar pe locurile II și III s-au clasat echipele Agro Motion 3X3 si Știința 2 București iar la feminin pe Locul I România 232, Locul II Agro Squad si Locul III Romînia U21.


„Suntem mândri că am organizat, la Buzău, prima ediție a Cupei Shopping City Buzău și Golden League 3×3. Evenimentul a adus împreună pasionați de baschet, creând o atmosferă de bucurie și competiție. Mulțumim tuturor participanților, sponsorilor și partenerilor noștri pentru susținerea și contribuția lor la succesul acestei competiții”, a declarat Bălan Mihai  reprezentant al Ligii Studenților Buzău

Cupa Shopping City Buzău și Golden League 3×3 au demonstrat încă o dată că baschetul este mai mult decât un simplu sport – este o sursă de bucurie și pasiune. Evenimentul a reunit oameni de toate vârstele și a oferit o platformă pentru a promova spiritul de echipă, fair-play-ul și dorința de a depăși limitele.


Liga Studenților Buzău și Federația Română de Baschet mulțumesc partenerilor acestor competiții, centrul comercial Shopping City Buzău, Consiliul Județean Buzău și Primăria Buzău pentru eforturile remarcabile în organizarea acestui eveniment de succes și așteptăm cu nerăbdare următoarele ediții.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.