Cuptoarele de la grill se șterg cu mopul la Kaufland ?

Un cititor intrigat ne-a trimis pe adresa redacției câteva poze în care se observă cum o angajată șterge – zâmbitoare – cu mopul cuptorul /vitrină a terasei grill din exteriorul magazinului.

Acum, nu știm dacă mopul respectiv este folosit doar pentru ștergerea geamului exterior al cuptorului sau cu el se spală și pe jos.

Oricum, imaginea lăsată cumpărătorilor nu este una care să  facă cinste brandului german care se laudă cu calitatea produselor și a serviciilor. 

Bănuim că se poate găsi o  metodă de spălare a geamurilor respective care să zgârie mai puțin privirea și sensibilitățile cumpărătorilor. 

Drept la replică din partea companiei Kaufland România

Ca urmare a articolului dvs., Kaufland România aduce următoarele precizări:

 Ne pare rău pentru situația semnalată la punctul Grill al magazinului Kaufland din Buzău și vă asigurăm că reprezintă o excepție.

În calitate de comerciant de produse alimentare, curățenia este un aspect deosebit de important în activitatea noastră și toleranța noastră este zero în raport cu respectarea acesteia.

Am intensificat controalele de igienă de-a lungul zilei în punctul de lucru menționat și am luat toate măsurile necesare ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Facem toate eforturile pentru a asigura curățenia, prin proceduri interne riguroase, care depășesc obligațiile legale.

Ne dorim să oferim o experiență plăcută de cumpărături și rămânem la dispoziția clienților pentru a rezolva prompt orice sesizare, la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00 și sâmbătă de la 8.00 – 17.00.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.