Curățenie. A șters tot + o întâlnire tare ciudată la morgă

A dispărut de o oră. E vorba de cel mai accesat cont de facebook din ultimele trei zile de către buzoieni.

Cel al lui Cosmin Dan, criminalul piroman din Buzău, hulit la nivel național pentru că și-a incendiat fosta prietenă.

La ultimele postări de pe cont se adăugaseră în ultimele zile sute de insulte și amenințări, după ce buzoienii au aflat de omorul comis.

Cel mai probabil Cosmin Dan a pus pe cineva s-o facă pentru că e mai puțin credibilă varianta că a avut în arest acces la un smartphone cu internet.

Pagina sa de facebook a atras atenția și prin faptul că fotografia de copertă prezenta un tânăr și o tânără încătușați și conduși de polițiști la audieri. Astfel s-a născut logic supoziția că pe tânărul de 21 de ani îl atrăgea o astfel de perspectivă.

O întâlnire tare ciudată

S-au trezit la prânz fața în față. Fără ca vreunul să-și fi dorit asta. Milica Dodan, mama victimei, și Cosmin Dan, criminalul piroman.

Mama a avut o cădere și în momentul în care sicriul a ajuns la capelă

Mama venise la Medicină legală pentru a ridica sicriul cu rămășițele trupești ale unicului său copil, iar ucigașul – adus de polițiști pentru un examen toxicologic.

Conform jurnaliștilor de la Știri de Buzău, care au asistat la scenă, „Milica Dodan a cedat nervos atunci când l-a văzut în fața clădirii pe călăul fiicei sale iar după câteva strigăte de durere a leșinat. Mai înainte a strigat că vrea să-i vadă plătind pe toți cei care s-au aflat în acea seară în apartamentul fiicei sale”.

Sicriul cu trupul carbonizat – doar puțin dintr-o mână a rămas cât de cât neafectată – a fost depus la capela bisericii de pe strada Patriei. Mâine la prânz va avea loc înmormântarea la Cimitirul Parohial din Zona Industrială a Buzăului. 

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Bombă! Încuiat și uitat în baie! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

3 comentarii la „Curățenie. A șters tot + o întâlnire tare ciudată la morgă

  • Pai, parca înțelesesem ca o duce în satul Blajani, unde a copilărit.

    Răspunde
  • Reamintesc Poliției de Proximitate de la IPJ Bz să fie alături de cetățeni și să cunoască punctele lor vulnerabile.,,Împreună respectăm ordinea publică,, și nu separat!Ar trebui să se cunoască persoanele care consumă ,,legale,, și să fie îndrumate ca o măsură de prevenire către consiliere.Modul în care comentează ,,apropiații,, criminalului arată clar că sunt factori de risc pentru buzoieni!

    Răspunde
  • Am confirmarea ca nu a fost singur in apartament,cineva i-a vazut in acea dimineața fugind ! Erau trei băieți si o fata ! Toți trebuie sa plătească,nu trebuie lăsat doar criminalul să-și asume nenorocirea !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.