Curbă periculoasă! Puștiul pe bicicletă pe contrasens!

Alin e în comă după ce mașina i-a lovit bicicleta. Sunt zvonuri, sperăm neadevărate, că e mai rău de atât. Că ar lipsi activitatea cerebrală. Puștiul de 16 ani din Tisău (jud. Buzău) e la spital la București. Conectat la aparate.

Ce s-a întâmplat

Martor: „Alin se plimba cu bicicleta pe drum. Mergea pe contrasens. Nu știu de ce. Tocmai atunci, în curbă, s-a întâmplat să vină o mașină dinspre Haleș. Șoferul nu l-a văzut, nu prea avea cum. Alin a rămas întins, nemișcat și inconștient”.

Imediat după curbă, intersecție!

Nu se vede în imaginea de mai sus, dar – imediat după curbă – e intersecția cu drumul turistic care vine de la Sărata Monteoru – Leiculești.

„Intersecția e mascată de curbă. Au loc aici 10-15 tamponări pe an. E foarte periculos. Trebuie neapărat puse niște limitatoare de viteză. Eu am vrut să pun, dar nu-i drumul meu. Sper că măcar acum, după acest incident, se vor pune” – Cristian Mihai, primar Tisău

Citește și ce a pățit ambulanța cu Alin:

loading...

Un comentariu la „Curbă periculoasă! Puștiul pe bicicletă pe contrasens!

  • O materie f utila care ar trebui sa se predea in scoli inca din primele clase ar trebui sa fie ,,Circulatia”, nu ,,Educatia Sexuala”, la copiii care abia s-au despartit de biberon…….[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.