Cuțitarul a fost încătușat, bătăușul șantajist s-a ales cu dosar penal. IATĂ CE AU ÎN COMUN!


O fi de la căldură sau de la lipsa educației ?

Cert e că doi tineri de 18 și 21 de ani, ambii din Mărăcineni, i-au pus serios la treabă pe lucrătorii postului de poliție din comuna învecinată Buzăului.

Cuțitarul nervos

Cel de 21 de ani a fost reținut după ce a scos cuțitul în parcarea Spitalului Județean.

Din informațiile poliției, cuțitarul și-a ieșit din pepeni în urma unor discuții contradictorii cu personalul de pază. Totuși, e de apreciat că nimeni n-a fost tăiat.

Rămâne de văzut dacă scandalagiul va fi și arestat preventiv pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice la care se adaugă portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Bătăușul șantajist

În al doilea caz vorbim despre un golănaș de 18 ani care a intrat într-un joc periculos pentru a-și ține aproape o fată de 17 ani din Vadu Pașii.

Cum adolescenta părea că vrea s-o rupă cu el, băiatul a trecut la amenințări și la șantaj. S-a dus în cimitir, a pus mâna pe sapă și s-a fotografiat. „Uite, îți sap groapa”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Întrucât, n-a fost suficient a luat la pumni un om al străzii de 30 de ani. Amărâtul s-a prăbușit sub o scară, sub privirile bătăușului dar și unui prieten de 19 ani care a filmat scena. Și aceste imagini au ajuns la fetișcana din Vadu Pașii. Bineînțeles cu un nou mesaj: „Așa o să te bat și pe tine.”

Speriată, fata a distribuit imaginile cu prietenul violent pe facebook, mai ales că acesta amenința s-o facă de râs publicând – tot pe facebook – conținut foto/video cu ea goală pușcă.

Imaginile cu puștiul bătăuș și șantajist au ajuns în presă, iar de aici și la poliție. Acesta a fost adus azi la secția din Mărăcineni cu mașina poliției pentru a fi cercetat asupra infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Tânărul pare însă că va scăpa neacuzat întrucât atât omul străzii, cât și tânăra de 17 ani și familia acesteia nu au depus plângere la poliție.

Tânărul din Buzău care s-a filmat cum bate un om al străzii a fost săltat de polițiști

Tânărul din Buzău care s-a filmat cum bate un om al străzii a fost săltat de polițiștihttp://adevarul.ro/locale/buzau/video-tanarul-buzau-s-a-filmat-bate-om-strazii-fost-saltat-politisti-1_5b169bd3df52022f75cce7f0/index.html

Publicată de Adevărul Buzău pe 5 Iunie 2018

loading...

5 comentarii la „Cuțitarul a fost încătușat, bătăușul șantajist s-a ales cu dosar penal. IATĂ CE AU ÎN COMUN!

 • Cum morti ma sii sa nu fie arestat sau macar sa ii faca ceva. Aproape omoara un om nevinovat si scapa asa usor. Ce plm justitie e asta. Daca era ceausescu era in lagar acum fmm de om fara minte animal .

  Răspunde
 • Oameni Buni , ASTA ESTE POLITIA DE LA MĂRĂCINI
  PE O UȘĂ ÎI BAGA PE O ALTA ÎI DA AFARĂ FUGA
  ACOLO OAMENI AIA ÎN AFARĂ DE SALARII BENEFICIAZĂ DE BANI GREU DIN PARTEA PĂRINȚILOR CARE AU COPII CUM E ȘI AGRESORUL ĂSTA PENAL !
  ȘTIU DESTUL DE BINE CE FEL DE POLIȚIȘTI SUNT ÎN MĂRĂCINENI

  Răspunde
 • De sesizare din oficiu n-au auzit onor organele de politie?!

  Răspunde
 • In mod cert siguranta noastra si a familiilor noastre este greu incercata in aceste vremuri, ne descurcam cum putem, mai o politie ineficienta, mai o justitie corupta,etc propun infiintarea de brigazi inarmate in limita legilor asa cum este in Ungaria, formate din oamnei onesti si corecti care sa aplice legea, propun edililor daca tot fac schimb de experienta sa mearga in orasele si comunele din Ungaria si sa invete de acolo, acum 10 ani si in Ungaria era la fel ca la noi acum este liniste si armonie, totul se bazeaza pe voluntariat si pe aplicarea legilor, daca nu, in scurt timp vom fi nevoiti sa ne aparam copiii singuri si s-ar putea sa exageram !!!!

  Răspunde
 • Vai de tara asta de cacat!
  Politia nu numai ca nu isi fave treaba,dar ii si ajuta pe infractori!
  Parintii fetei sunt „sanatosi mental”???
  Sau doar iau ajutorul social si isi inneaca amarul la crasma?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.