Sârbulescu zică că expresia aia cu M…, n-ar fi de rău, ci de bine 😃

Buzoienii.ro a citat ieri cotidianul Opinia care a informat că poliția i-a identificat pe cei doi buzoieni care au măscărit corturile și meshurile electorale din Piața Dacia.

Surpriza a fost că unul dintre autori, după vizionarea înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, este jurnalistul Cristian Sârbulescu. Acesta a remis aseară un drept la replică, compus din două părți:

1 „N-a fost un act de vandalism”

„Informațiile prezentate de către sursa citată de dumneavoastră, mai exact Opiniabuzau.ro sunt parțial veridice, acțiunea în formă de protest față de clasa politică s-a întâmplat pe data de 15 septembrie de ziua Internațională a Democrației, actiunea desfășurată de noi nu a fost un act de vandalism ci un protest, ancheta poliției s-a desfășurat în parametrii normali iar acțiunea a fost marturisită organelor de anchetă de ambii participanți și ulterior am fost sancționați, țin să precizez ca nu încurajăm astfel de acțiuni, se poate protesta și într-un mod pașnic și cu un mesaj mai tolerant chiar dacă prezenta clasă politică nu respectă democrația așa cum este ea definită in dex.

2 „Înțelesul licențios al lui muie este forțat”

Și dacă tot suntem la dex să ne uităm ce înseamnă cuvantul “Muie”
“MUIE s. f. (Argotic) Gură. I-a dat peste muie. GR, S. VII, 120 ◊ Expr. A duce cu muia = a face promisiuni înșelătoare, a convinge cu minciuni, a amăgi, a înșela; a duce cu vorba, a duce cu zăhărelul.” unele site-uri care au distribuit acest mesaj l-au distribuit eronat, trebuie menționat că înțelesul licențios al lui muie este forțat, inițial cuvîntul folosit singur neavînd nici un semantism neortodox”.

Vă mulțumesc,
Cristian Sirbulescu

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Sârbulescu zică că expresia aia cu M…, n-ar fi de rău, ci de bine 😃

  • Daca le dadea altceva, mai ziceam, dar asa e doar alint. Domnilor politicieni, cand ne veti respecta pe noi, POPORUL? Bravo dle Cristi Sarbulescu.

  • Act de vandalism e sa dai cu gaze lacrimogene in copii. Omul asta o sa plateasca o amenda. Atât

  • O fi pe trendul LGBT, si deaceea considera ca expresia cu M… e ceva de bine si ii place.

  • Daca va insusiti cu atata fermitate termenul MUIE,va doresc dumneavoastra,familiei dumneavoastra si tuturor celor care sunt de acord cu acest fel de protest multa MUIE! Si sa ii pupati in FUND ( vezi intelesul din DEX!) pe cei care va contesta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.