„Da, a venit decizia. A fost desființat postul”

A părăsit azi, definitiv, Inspectoratul Școlar Buzău. E vorba de directorul adjunct Florina Stoian.

„Da, a venit decizie de la minister. Postul meu – de director adjunct – a fost desființat. Se va continua cu un singur adjunct. Sunt puțin mirată că PNL a început schimbările din inspectorat tocmai cu mine, care totuși am fost în opoziție față de PSD mulți ani”, a spus Florina Stoian.

Florina Stoian: „A fost ultima mea funcție în Inspectoratul Școlar. Mă voi întoarce la Casa Corpului Didactic. Nu voi mai candida pentru un nou post de director la inspectorat chiar dacă se va organiza concurs. Mă apropii de vârsta pensionării, nu mai vreau belele pe cap”

Inspectoratul va funcționa în viitor cu un singur adjunct. Funcția e deținută de Daniela Palcău, dar nu se știe pentru câtă vreme.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „„Da, a venit decizia. A fost desființat postul”

 • Palcau cand pleaca ? Cum este posibil sa ramana in functie atât timp cât a fost pe lista Psd.

  Răspunde
 • Când se va termina cu numirile politice pe funcții publice? Din cauza asta avem sistemul public plin de „supercompetenti”! Vedea-i-aș la privat pe toți șefii și sefuletii de la stat!

  Răspunde
 • Incompetența doamnei este depășită doar de incoerența-i în exprimare. Abonată de muuuulți ani la câte un post ba la inspectorat, ba, aflăm acum, la CCD, această doamnă sprijinită politic la Buzău se va duce în pensie și în binemeritata uitare a corpului profesoral la fel de buimac și dezlânat precum ‘mneaei. Încă o dovadă, toată cariera doamnei Ăăăăă, a inutilității inspectoratelor școlare!
  Să-i fie pensia ușoară!

  Răspunde
 • Danuta nu o sa plece, are susținere la Pnl.

  Răspunde
 • Este detașat cel mai incompetent cadru didactic care a ocupat aceasta functie.

  Răspunde
 • Nici acum nu reusesc sa-mi dau seama ce a recomandat-o pentru această funcție pe marea „doamna” la propriu. Cumva traseismul politic? Nu mai dorește funcția ca nu mai poate. Huzureala plăcută la CCD. Restul urmărilor, ca si alta data, cand ne vom intalni.

  Răspunde
 • Sa vezi exemplare de directori pe la tara…

  Răspunde
 • Florina ai tăit toată viața cu partidul și de la partid!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.