Dă cineva stâlpii ăștia jos ca să se circule și pe mijloc?

Imaginea de mai sus e din intersecția Unirii cu Bălcescu, una din cele mai importante din Buzău.

Doi stâlpi inutili, cu două semafoare care nu mai trebuie, blochează de mai bine de o lună circulația pe mijlocul Bd. Unirii.

Cei de la Strabag au asfaltat de o parte și de alta a intersecției cu excepția fâșiei din preajma stâlpilor.

Întrebarea care se pune e cine ar trebui să îndepărteze acești stâlpi și de ce nu o face mai repede ?

Traficul din intersecție (Unirii și Bălcescu) ar reveni de poimâine la normal dacă mâine s-ar găsi un om care să taie stâlpii într-o oră-două și apoi să întindă 5-6 roabe de asfalt.

Mii de buzoieni care stau de dimineață până spre seară cu mașinile în coloana dinaintea intersecției i-ar mulțumi omului ăluia.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Dă cineva stâlpii ăștia jos ca să se circule și pe mijloc?

 • Stalpul ala vad ca are si un semafor montat pe el, care probabil va trebui amplasat in scuar.
  Probabil ca nu sunt facute ciruitele de alimentare pentru zona in care va trebui mutat acel semafor, iar mai mult ca sigur ca asta nu este in responsabilitatea celor de la Strabag, ci a celor de la Swarco Traffic Romania(vezi articolul publicat tot aici (https://www.buzoienii.ro/noi-vrem-sa-terminam-anul-asta/).
  Acum stau si ma intreb….
  1.- Nu se pot sincroniza(colabora) 2 firme ?
  2.- Nu vad rostul acestei „stiri” in conditiile in care ceva legat de semaforizarea Unirii este deja postat in 29.09.2022.

  P.S. Am mai facut un print screen………

  Răspunde
 • Voi așa credeți că se toarnă pavajele dacă vă interesează cum se toarnă pavajele contactați mă pentru că acea lucrare ce au făcut acei oameni este gresita. nu așa se toarnă asfalt primarul a ieșit să controleze a adus un specialist v am spus dacă doriți contactați voi așa credeți că se câștigă bani. eu lucrez în Germania la asfaltări la pavaje v am spus vă dau lecții vă învăț fără bani acele firme care lucrează am fost în România și am văzut cum lucrează cum își bat joc angajați de o zi două uitați vă la pavaje sunt strâmbe sunt ciobite nu sunt puse la nivel nu reprezintă nimic

  Răspunde
 • @Tudor,
  In articol, tema era legata de stalpul pe care se afla un semafor si obtureaza o posibila cale de access rutier, in nici un caz de pavaje!

  P.S. Nici eu nu sunt multumit de solutia aleasa pentru pavarea trotuarelor de pe Unirii, insa hai sa comentam la obiect.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.