„Da, ne-au crescut vânzările!”| Care e explicația

Un șut în fund e un pas înainte. Zicala se aplică în aceste zile pe cei patru comercianți dați afară, și la propriu și la figurat, din Piața Crâng.

„Da, ne-au crescut vânzările față de perioada când stăteam înăuntru. Deocamdată ne e mai bine afară. Înăuntru, în piață, unii nu intrau. Dar așa oamenii care trec pe aici, pe trotuar, se opresc și cumpără mai des. Sperăm să fim lăsați măcar aici. Acum e bine, că e frumos afară, problema va fi la iarnă”, ne-a spus unul dintre comercianții de fructe și legume.

Piața Crâng a fost închiriată contra a o sută de milioane de lei vechi de lanțul de magazine Bian. Contractul dintre SC Piețe, Târguri și Oboare a fost încheiat pe cinci ani. Se poate întrerupe doar dacă Bian nu ar mai plăti chiria.

Bian a început amenajarea incintei pentru ca noul supermarket să fie deschis înainte de Paște.

SC Piețe, Târguri și Oboare a decis să închirieze piața după ce în incintă mai rămăseseră doar patru piețari, din care doar doi aveau contracte, iar alți doi plăteau „la zi”.

Citește și:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Da, ne-au crescut vânzările!”| Care e explicația

  • Inainte de florii deschide

  • Probabil că au mai micșorat preturile.

  • când a fost licitatia pentru spatiu? eu nu am vazut nicaieri anuntul. Sau e mai frumos cu incredintare directa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.