„Da, sunt petice, dar nu vor rămâne petice!”. Iată explicațiile primăriei

Mai mulți cititori s-au arătat dezamăgiți după ce au trecut în ultimele zile pe Aleea Sporturilor.

Pentru că au văzut doar niște petice în loc de asfalt de la un capăt la celălalt al trotuarului.

„Ce se întâmplă ? Parcă domnul primar a spus că strada se va asfalta, nu că doar se va petici ? Așa, n-am făcut mare brânză”, e mesajul unui cititor.

Reporterul buzoienii.ro s-a interesat și a aflat ce se întâmplă de fapt. Vestea e bună:

„Da, sunt petice acum, dar nu vor rămâne petice. Aceste plombe mai mari se pun acolo unde carosabilul prezenta crăpături și denivelări mai mari. Într-o primă fază vom pune aceste petice pe toată Aleea Sporturilor, după care vom turna peste tot un strat de asfalt de 6 centimetri. Așadar, cei care sunt nelămuriți să stea liniștiți, strada va fi asfaltată complet”, ne-a declarat Silviu Nicoară, director Urbis Serv.

De notat că municipalitatea a luat decizia asfaltării Aleii Sporturilor, deși Compania de Apă a anunțat că va sparge această stradă peste 2-3 ani când va schimba țevile de la canalizare.

„Nu puteam sta cu strada în halul în care era acum. Din informațiile mele Compania de Apă va începe lucrările peste vreo trei ani. Când se va întâmpla asta, strada va fi reasfaltată, iar atunci vom face și trotuarele, îngroparea cablurilor și restul”, a precizat și vicele Ionuț Apostu.

Aleea Sporturilor e prima stradă mare, după Calea Eroilor, pe care municipalitatea o va asfalta în acest an. La rând urmează Horticolei, Veteranilor, Răscoalei, Pompiliu Ștefu, Crinului etc.

În paralel se asflatează și ultimele 43 de străzi de pământ din oraș, lucrare atribuită unei firme private (click AICI pentru detalii).

loading...

4 comentarii la „„Da, sunt petice, dar nu vor rămâne petice!”. Iată explicațiile primăriei

 • Când începi o construcție ,începi mai întâi cu fundația ,apoi cu scheletul ,pereții ,și la urmă acoperișul .Așa ar fi normal .Și dacă cei de la canalizare ,cablaje ,șmd ,ar urma pașii ăștia ,nu am mai avea șantiere din loc în loc în toate părțile ,tot timpul .Dar vorba românului „de-ar ști omul ce-ar păți ” ,și-ar lua Logan .

 • Eu le-aș sugera locuitorilor din Aleea Sporturilor să fie mai îngăduitori ! Intre timp , Consiliul Județean a dat … OK-ul Companiei de Apă atât la bilanț, la noul buget cât și la ” investiții ” în alte județe ! Primarul Toma a lipsit de la ședința Asociației ( inteligent, semnătura lui nu va apare la o adică ) treaba merge ca unsă, iar fostul hotel ” Crâng ” a fost ” îmbrăcat ” după croiala modernă a noului stăpân – dl. Director Tescaru ! Cînd se va rezolva și problema celor 5 posturi vacante din consiliul de administrație al C.A. Buzău ( ce mize sunt în joc ! ) și după toate alegerile viitoare, puteți stimați ” sportivi ” , să vă delectați cu … decopertarea drumului, introducerea de țevi noi și actuale în apa potabilă , ascunderea cablurilor și, la urmă, reasfaltarea ” ca la carte ” … N-am vrut să vă necăjesc, dar mă poate contrazice cineva ?!…

 • Tiganie..nu prinde iarna asfaltul al sporturilor. Puneti mana pe carti tehnice si vedeti ca va batetijoc de bani

 • Da
  Va pot contrazice eu si multi altii
  Compania De Apa Buzau, executa servicii doar pe intreg judetul Buzau, nu si in alte judete conform spuselor dumneavoastra!
  Si totusi,nu vad unde este problema amenajarii unui nou sediu?
  De ce nu aveti curaj sa comentati despre firmele: ELECTRICA,ENGIE SI SEDIUL ACESTEIA?
  STITI DE CE?PT CA APARTIN DE PRIVAT!
  Daca se construieste ceva in orasul asta comentati unii aiurea
  Mai bine dormiti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.