Dacă bate, Gloria e salvată. Altfel…

Meci atare azi în Crâng. De la ora 17.00, live pe facebook, Gloria întâlnește Unirea Slobozia (etapa 3 play-out).

Cu o victorie, Gloria ar zbura la 9 puncte de Slobozia și ar fi matematic salvată de la retrogradarea directă (ialomițenii mai au doar 3 meciuri în play-off). În proporție de 90%, Gloria ar fi salvată complet (adică și de baraj) – în condițiile în care buzoienii mai au meci acasă cu Aerostar (ultimul loc, deja retrogradată).

Notă: locurile 6 și 7 retrogradează direct, poziția a 5-a merge la baraj

Atenție, meciul va fi unul foarte dificil, Slobozia e în formă, are echipă bună și joacă acum în disperare de cauză (pentru a evita retrogradarea/barajul). Cu o victorie la Buzău, Slobozia s-ar apropia la 3 puncte, iar situația Gloriei s-ar complica.

Cu o lună în urmă, în campionat, Gloria a câștigat cu 2-0. „Dacă Gloria Buzău ne bate și azi n-avem ce zice, sunt mai buni ca noi”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul oaspeților, despre meciul de azi. La Slobozia joacă și buzoianul Bogdan Danciu, plus mijlocașul Răduca și portarul Gurău – care au evoluat la Gloria.

În play-out, Slobozia a câștigat (3-1) cu Viitorul Pandurii și a remizat (1-1) cu Chiajna, în timp ce Gloria Buzău a dispus cu 4-2 la Tg. Jiu de Viitorul Pandurii (în etapa a doua Gloria a stat).

Partida va fi transmisă live pe facebook pe pagina de facebook a Gloriei Buzău plus alte pagini și grupuri locale.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.