„Dacă dvs. vedeți vreo mizerie sau vreun vierme îl mănânc”. INCREDIBIL! Doamna Elena a lucrat la DSV la igienă!

E chiar anunțul făcut de doamna Elena Panait.

„Dacă dvs. îmi găsiți mie mizerie sau un vieme în curte îl mănânc”.

În fotografia alăturată se văd rahați de câine nu doar pe jos, în curtea dânsei, și pe un șopron unde cățeii se urcă și își fac nevoile.

Fix sub fereastra vecinului ghinionist care are vedere în curtea doamnei Elena Panait, crescătoare în oraș și în plină vară a peste 50 de cățelandri.

Cum declarația e înregistrată (vezi VIDEO mai jos), o rugăm pe crescătoarea de maidanezi să-și respecte cuvântul dat.

Cum nu o va face și suntem convinși de asta, solicităm în schimb autorităților statutului (în caz că mai e stat și mai sunt autorități) să vină pe strada Caraiman, la nr. 51 (fostul cartier 23 august) și să curme coșmarul vecinilor.

Mai exact să ridice cei 50 de maidanezi din curte care produc mizerie, gălăgie și un miros fetid.

E drept că animalele n-au nicio vină, ci doar proprietara lor, care culmea (!) a lucrat la DSV la igienă.

„Dna Elena Panait, pensionară, fosta lucrătoare DSV, creste impropriu peste 50 de câini maidanezi. Da, ați citit bine. 50. Curtea dânsei este un focar de infecție. Câinii sunt liberi prin curte, adeseori se încăieră, mai ales pentru mâncare, nu sunt ținuți separat în padocuri, așa cum, chipurile, au constatat inspectorii DSV (prietenii dânsei). Fecale și urină sunt peste tot (mirosul nu poate fi transmis audio-video), păr, paraziți, zgomot, INFECTIE! Animalele nu au ce mânca, uneori sunt bătute pentru a fi despărțite când se încaieră. Dorm afară, pe o saltea insalubră, după cum se poate vedea în înregistrare. Pe culme sunt întinse prosoape cu care doamna șterge urina din casă. Suntem terorizați. Îngroziți!”, e mesajul treimis de un vecin către buzoienii.ro

Mai jos s-au inserat două clipuri video. Primul cu promisiunea făcută la Campus TV și al doilea cu zgomotul făcut de haita de câini din curte.

 

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Buzoienii care au porc în gospodărie stau cu frica-n sân. Pe câți km se omoară porcii preventiv ? CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Dacă dvs. vedeți vreo mizerie sau vreun vierme îl mănânc”. INCREDIBIL! Doamna Elena a lucrat la DSV la igienă!

  • Mare e grădina lui Dumnezeu .

  • Doamna în cauză, băi Tereacă, la DSV a fost doar și numai centralistă supozitorule dezinformator.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.