„Dacă era așa bărbat cum se pretinde, trebuia să-i scoată pe învățători din mașina în flăcări”

După dezvăluirea identității și accesarea paginii sale de facebook au apărut tot mai multe comentarii la adresa tânărului care a provocat involuntar accidentul teribil de ieri după-amiază.

Comentariile au fost provocate de faptul că Seby Tudor avea o predispoziție în a se fotografia în ipostaze de „luptător”, de bărbat puternic.

„Dacă era un bărbat așa de puternic cum se prezintă în poze ar fi trebuit să-i fi scos pe cei doi învățători din mașina în flăcări. Din păcate, când ar fi trebuit să-și demonstreze mai mult bărbăția, n-a făcut-o”.

Mai multe astfel de comentarii au fost trimise pe adresa redacției buzoienii.ro, din care unele au venit dinspre Cândești, unde Seby Tudor locuiește.

„Cei care au spus asta nu știu ce vorbesc. Seby n-a putut ieși singur din mașină. E foarte rău la un picior. Și-a lăsat din os acolo în mașină. Există riscul de a-i fi amputat”, a declarat sora șoferului pentru buzoienii.ro

Pe de altă parte, trebuie precizat că – în ciuda unor opinii malițioase de pe internet – Seby Tudor nu și-a dorit să producă o asemenea tărășenie.

Accidentul ar fi trecut în categoria celor banale, iar azi nu s-ar mai fi vorbit despre el, dacă mașina Cielo (care avea și instalație GPL) – în care se aflau cei doi învățători –  nu s-ar fi aprins ca o torță la câteva secunde după impact.

Citește și articolul: EXCLUSIV! OFICIAL. Iată data exactă când se va închide podul de la Mărăcineni! CLICK AICI

Din păcate, nimeni n-a putut interveni la timp cu un stingător și, de asemenea, cei doi învățători, răniți în accident, n-au putut ieși singuri din mașină.

N-au putut acționa nici cei doi băieți tineri din autoturismul Audi, accidentați și ei – ușor – în urma tamponării frontale.

Așadar un cumul de factori au contribuit la producerea acestei tragedii.

Mai trebuie precizat un aspect. Multe comentarii s-au legat și de faptul că autoturismul Audi avea volanul pe dreapta iar acest lucru contribuie la manevrarea lui dificilă pe străzile din România și, în special, la depășiri – din cauza vizibilității reduse a șoferului.

Întrucât accidentele provocate de mașinile aduse din Anglia sunt frecvente, a crescut numărul șoferilor care solicită autoritățile retragerea prevederii care permite înmatricularea lor în România.

Citește și articolul: Un nou cartier de vile și blocuri se va ridica în Buzău. Iată unde. CLICK AICI

 

loading...

3 comentarii la „„Dacă era așa bărbat cum se pretinde, trebuia să-i scoată pe învățători din mașina în flăcări”

  • Da, cu siguranță trebuie interzisă înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta.Cu siguranță trebuie ridicat permisul pentru vorbitul la telefon în timpul conducerii.Sunt două din principalele cauze provocare de accidente.

  • Dacă ați citit cu atenție articolul ,ați fi înțeles de ce băiatul de pe Audi ,nu a putut sări să-i ajute pe cei doi învățători .Avea piciorul stâng rupt ,adică și-a lăsat o parte din el în mașină .

  • Principala cauza a accidentelor este inconstienta. Statistic vorbind, nu volanul pe partea stanga, mijloc sau dreapta, nu telefonul mobil sau centura de siguranta. Nu cred ca au vreo importanta variabilele de mai sus, daca “bizonul” intrat in depasire nu realizeaza ( sau mai grav, nu il intereseaza ) ca auto de pe contrasesn trebuie sa efectueze o franare de urgenta ca sa evite un impact.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.