Dacă ești șofer în Buzău e bine să știi asta. Se evită aglomerația din rondul de la Carrefour și se câștiga câteva minute

Varianta i-a fost scrisă printr-un mesaj reporterului buzoienii.ro de un cititor inițiat și verificată astăzi.

Poate fi aplicată de șoferii care vin pe str. Frăsinet (dinspre cart. Broșteni, Contactoare,  str. Chiristigii etc.) și se deplasează înspre rondul de la Carrefour.

Atunci când se întâmplă (îndeobște după-amiaza) să se formeze coloane de mașini (până înspre Contactoare, vezi foto mai sus) șoferii pot vira dreapta pe alea de aprovizionare de la Kaufland, ajungând în spatele magazinului.

Aici se părăsește asfaltul și se accede o sută de metri pe un drum de pământ care dă în fostele saivane ale Stațiunii de Cercetare.

Din dreptul saivanelor (vezi fotografiile atașate)  pornește un drum asfaltat care ajunge în dreptul benzinăriei Mol de pe Bd. Unirii.

Acest „ocol” se face în 2-3 minute și poate însemna economisirea altor 5-15 minute atunci când accesul înspre giratoriu este îngreunat.

În spatele magazinului Kaufland se poate ajunge folosind aleea de aprovizionare (indicat) dar și  aleea de acces în parcarea Kaufland.

Citește și articolul: Astăzi s-au împlinit doi ani! CLICK AICI

O mână de ajutor ar putea da și Primăria Buzău trimițând într-o zi măcar 30 de minute un utilaj pentru netezirea drumului de pământ dintre asfaltul de la Kaufland și asfaltul de pe aleea cu saivanele.

Terenul pe care s-a improvizat acest drum de pământ este părăsit de zeci de ani și, cu siguranță, nimeni nu s-ar supăra. Ba dimpotrivă!

Citește și articolul: Investiție de câteva milioane de euro. 30 de angajați. „La Buzău va fi tezaurul României” CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

9 comentarii în “Dacă ești șofer în Buzău e bine să știi asta. Se evită aglomerația din rondul de la Carrefour și se câștiga câteva minute

  • O să mă lămuresc și eu la fața locului .

  • Pingback:

  • nu mai publicati aberatii deastea fara sa verificati acel drum o vede lumea apoi se impotmolesc in noroi acolo este un sant mare cu noroi nu poti trece decat cu tractorul pacolo ; autoritatile nu au avut macar bunavointa de a netezi acel sant si sai puna dracu ceva asfalt cai moale altceva nu merge acolo bine ca ati pus stiri aiurea maine cred ca vad pacolo destui blocati prin noroi !

  • Nu aveti dreptate. Am mers eu azi fara probleme cu o masina mica, un Fiat Panda

  • Aberatii.Tot la giratoriu ajungi…

  • Pingback:

  • In situatia in care chiar exista acea varianta de ocolire, pun pariu ca proprietarii terenurilor vor bloca accesul! Este dreptul lor!

  • …asa-i in Romania!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.