Dacă i-ar fi căzut lui Ad. Mocanu în cap, la fel zicea ?

S-a întâmplat în Parcul Crâng. Copacul din imagine, mâncat de boală și putrezit, s-a rupt sub propria-i greutate în fața unei familii de buzoieni.

„S-a auzit un pârâit și apoi un vâjâit când a căzut. S-a rupt lângă noi, aproape de alee. Am avut mare noroc că nu ne-a căzut în cap. Era uscat și putrezit, v-am trimis aceste fotografii drept dovadă, poate scrieți ceva. Nu știu dacă se ocupă cineva, dar măcar copacii de pe margine ar trebui verificați, iar cei uscați tăiați”, e mesajul trimis de un cititor către reporterul buzoienii.ro.

Așa ar trebui domnule – să fie tăiați – numai că noi la Buzău avem un deputat, Adrian Mocanu de la ALDE, care i-a făcut de băcănie pe pădurari că și-au permis să-și facă meseria. Domnul politician – expert în toate – a strigat peste tot că nemernicii de silvicultori și primarul Toma „vor să taie Crângul ca să facă în loc cartier de vile”.

În schimbul argumentelor științifice – ulmii sunt atacați de boală, nu doar la Buzău ci în toată țara, și nu de azi, ci de vreo 70 de ani – Mocanu jr. a argumentat că „știe el”.

Ing. silvic C-tin Jeleriu – arătând un ulm uscat în Parcul Crâng.
Ulm uscat, chiar la poarta Crângului. Primul simptom e caderea cojii. Urmează putrezirea și prăbușirea în caz că nu e tăiat

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Dacă i-ar fi căzut lui Ad. Mocanu în cap, la fel zicea ?

  • Cum sa isi permita un copac sa-i cada in cap d-lui Mocanu?
    Are si copacul demnitatea lui

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.