Dacă la Buzău e favorit Toma, la Râmnic va fi nebunie

La Rm. Sărat se anunță de pe acum cea mai tare confruntare electorală din jud. Buzău.

Se vor bate pentru postul de primar actualul edil – Sorin Cârjan (PSD) cu popa Holban (cel care a câștigat în 2008 și 2012 din partea PNL).

Duel între doi foști colaboratori. Cârjan a fost viceprimarul lui Holban

„Ziceți dvs că va fi tare, dar nu va fi așa. O să-l bat pe Cârjan din primul tur. Chiar acum am primit rezultatele unui sondaj. Eu am peste 50%, Cârjan e la 30%”, a spus azi Viorel Holban pentru buzoienii.ro.

Holban e cunoscut ca fiind mai expansiv în declarații, motiv pentru care optimismul său trebuie tratat cu ceva rezerve.

Alt lucru interesant e apariția zvonului că popa Holban caută să se lipească de încă un atu. Își negociază transferul de la Pro România la PNL.

kkhkhioi
Holban în 2012 cu eșarfa PNL. În 2014 a trecut la PSD împreună cu contingentul Bâgiu

„Nu confirm, nici nu infirm. E posibil orice. Să candidez de la Pro România, unde sunt acum, de la PNL sau ca independent”, a adăugat Holban.

Actualul primar, Sorin Cârjan, înțepat în mai multe rânduri de Holban și susținătorii săi, a preferat să nu răspundă până acum. „Când voi vorbi eu, vor tăcea ei”, a avertizat Cârjan.

Dacă la Rm. Sărat se anunță o confruntare teribil de echilibrată, în municipiul Buzău Toma nu are deocamdată niciun adversar de calibru.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.