„Dacă-mi cade pe casă? Mai stă doar în cabluri”

„Vă atașez câteva poze cu un stâlp al Telekom. A fost rupt de un autoturism. rămas necunoscut. Am sunat la Poliția Municipală, „nu ține de noi”, la Poliția Locală la fel. Cu toate că acolo s-au încălcat reguli de circulație, mașina venind de pe INTERZIS”.

S-a întâmplat pe strada Simila, pe segmentul recent asfaltat

„M-a întrebat cel de la poliție, „ce mă doare?”. Păi mă doare, că stâlpul stă să-mi cadă pe casă. Mai e prins doar în cabluri, la un vânt mai puternic se poate întâmpla orice. Și gardul a fost afectat în urma impactului, s-a dus către interior. Dacă nu era stâlpul, mașina se oprea direct în casă. Repet,este semn mare de interzis”

Cetățeanul spune că n-a reușit să ia legătura nici cu cei de la Telekom cărora le aparține stâlpul, pentru a înlocui stâlpul avariat. „Vă scriu dvs., poate doar așa se va mișca fundul vreunuia de prin birouri”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Dacă-mi cade pe casă? Mai stă doar în cabluri”

  • Bre ,norocul ‘mnea-ta ca nu a intrat in casa, ai scapat. Totusi,aveti probleme cu auzul,pt ca judecand dupa modul cum arata stalpul, a fost lovitura nu gluma ? Pe strada aia toti au probleme cu vazul si auzul ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.