„Dacă ne ajută vremea, îl deschidem chiar din acest an!”

Veste bună pentru șoferii din mun. Buzău și îndeosebi pentru locatarii din zona străzilor Republicii și Horticolei.

Firma Troia Premium Construct, cea desemnată să repare podul de la Marghiloman (după prăbușirea balustradei), pare să fie una serioasă. Nu doar că a deschis șantierul fix în ziua în care a anunțat, dar lucrările au avansat rapid, iar termenul de finalizare poate fi devansat.

Muncitori la pod, pregătesc un cofraj

„Dacă vremea ne ajută sunt șanse să deschidem circulația rutieră pe pod chiar din acest an”, a anunțat primarul C-tin Toma, venit în inspecție la fața locului.

Informația a fost confirmată dinspre firma de construcții:

„Noi lucrăm acum la armarea podului și la pregătirea cofrajelor. Important e ca vremea să continue să fie frumoasă pentru a putea turna betonul. Dacă reușim să turnăm placa atunci, da, putem redeschide traficul. După ce o să și asfaltăm. Lucrările la pod vor continua, dar le putem face și cu mașini pe el”, a declarat Mădălin Pândaru, administratorul Troia Premium Construct.

În scripte, lucrarea trebuie să fie gata în august 2020

Aceeași firmă a primit și contractul pentru refacerea celor două poduri de la Metalurgica, rutier și feroviar, ambele afectate de trecerea timpului.

Pod Metalurgica

„Imediat ce primim toate avizele pentru închiderea podului rutier și devierea traficului prin Țintești ne apucăm de treabă. E o chestiune de zile, maximum câteva săptămâni, până primim documentele”, a adăugat reprezentantul firmei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Dacă ne ajută vremea, îl deschidem chiar din acest an!”

  • pe sub podul ala se ducea la serviciu si cand era senator de buzau, oare in atatia ani nu l-a vazut ?

  • Ca tot ai fost acolo primare de Buzau nu ai vazut starea jalnica in care arata strada Horticolei si cele din jur?
    Dorobanti etc

  • He he, face troia ieri.. nu mai e nici-o firma in tara asta sa castige o licitatie, da pesedeu contracte doar (sic!) la troia. He he :)) dc o fi gata la termen ( sa speram ca nu vine vreo viitura ) ar fi chiar o realizare mareata, demna de statui pt dibacii carmuitori

  • Cârcotașii de meserie, și – au scos capul din magiun! Bravo domle, bine că se face!

  • Daca mai era boscodeala pe acolo trecea autostrada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.