„Dacă nu câștig din primul tur, îl las pe cel de pe locul 2!”

Are 61 de ani, din care 27 a fost primar. E unul dintre cei mai importanți pesediști din jud. Buzău – primar din 1992!

E vorba de Dumitru Mitroiu de la Cislău. Azi a produs o declarație tare, în contextul tapajului făcut de alegerea primarilor într-un tur sau două.

„Pe mine mă interesează mai puțin. Eu dacă nu ies cu peste 50%, adică din primul tur, îl voi lăsa pe cel de pe locul doi să fie primar. Eu am câștigat mereu cu peste 50%, indiferent dacă alegerile au fost în două tururi sau într-unul”, a spus Mitroiu.

Edilul din Cislău a mai produs o declarație interesantă:

„Eu zic că mai important decât a fi un primar gospodar, cum se tot spune, e să fi fost om cu locuitorii din comuna ta. Oamenii trec cu vederea peste realizări, fie că sunt sau nu, dar nu uită cum te-ai purtat cu ei”.

Cel mai probabil în două tururi

Guvernul Orban a anunțat că-și va asuma răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, iar șeful PSD, Marcel Ciolacu, va răspunde printr-o moțiune de cenzură. Deocamdată pare că moțiunea PSD, la care s-a raliat UDMR, nu va trece.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Dacă nu câștig din primul tur, îl las pe cel de pe locul 2!”

  • Ce fata de mafiot are. Ati auzit de Corleone? pe modul asta este domnul Mitroiu. Vrei sa iti deschizi o afacere?? el trebuie sa aibe partea lui, vrei sa cumperi o casa, el trebuie sa aiba partea lui. Iar redactorul acestui ziar online sa ne cam lase cu propaganda asta Mitroistă.
    A iesit cu peste 50% voturi din cauza asistatilor social din comuna..în număr mare ce este drept pe care îi cheamă la „sala de sport ” din comuna si ii amenință că ii scoate de la social, daca nu il votează. Asa ca va rugam frumos domnule Mitroiu, roiu din comuna Cislau ca ne-am saturat pana peste cap de figurile tale de magnat. Oricum nu e problemă, mergi la vilele tale din Sinaia sau la vreunul din apartamentele din brașov sau bucurești. Mafiot cu suflet mare!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.