„Dacă nu intram în șanț, acum eram mort! Degeaba se plânge ăsta cu tirul, dar și el e vinovat. Vă spun eu tot ce s-a întâmplat”

Un șofer care a văzut moartea cu ochii a ținut să-l contacteze pe reporterul buzoienii.ro pentru a explica mai exact ce s-a întâmplat la accidentul în care a fost implicat tirul din imagine.

Tâlcul acestei întâmplări e acela (și se întâmplă des acest lucru pe șoselele patriei) că pot muri niște oameni nevinovați din cauza prostiei/neatenției/indiferenței/ nesimțirii altora.

„Eu sunt din Stâlpu. Ieri după-amiază veneam spre Buzău cu mașina cu o rudă. La nici un kilometru de Popasul Merei, imediat ce treci de pădurice, am văzut pe contrasens un autoturism oprit. Era chiar pe mijlocul sensului de mers, nici oleacă tras înspre acostament.Din față au venit două mașini mici, au avut timp să depășească înainte să mă apropii eu. După aceste două mașini am văzut un tir care veneau cu viteză. M-am gândit că oprește, dar tirul își continua mersul. Abia cu câțiva metri înainte de impact șoferul de pe tir a văzut mașina. A pus frână bruscă și a tras stânga de volan ca să nu intre în mașină. A intrat în derapaj pe contrasens de unde veneam eu. Mă făcea praf, dacă nu aș fi avut inspirația să trag dreapta de volan. Am ajuns cu mașina în șanț, tirul a trecut milimetric pe lângă mine. Am văzut în retrovizoare, cum șoferul a încercat să redreseze tirul, dar n-a reușit și a ajuns și el în șanț. Am văzut ce v-a declarat dvs. șoferul de pe tir, că făcea pe victima. Într-adevăr, cel cu mașina e clar un idiot că a oprit pe mijlocul drumului, deși la 20 de metri mai în față era parcare. Dar și cel de pe tir e clar că n-a fost deloc atent. Am mers și eu cu tirul, tata a fost șofer, de sus din cabina tirului vezi foarte bine la distanță. Putea să observe mașina oprită, să-i vadă pe cei doi de dinainte care au depășit. E clar că n-a fost atent, cine știe ce făcea, și a văzut doar în ultima clipă. A și mințit când a spus că ăla cu mașina i-a pus brusc frână în față. I-am înjurat cu foc pe amândoi, din cauza lor era să mor eu. Și n-am văzut niciun fazan, nicio gâscă, Ăla cu mașina, una moșuleț la vreo 65 de ani, oprise cu mașina ca să facă pipi”.

Citește și articolul: Ultima oră! Tir ajuns în șanț. „Dacă nu puneam frână îi omoram pe cei din față. Cică le-a intrat un fazan în parbriz”

Citește și articolul: Ultima oră! „Alin i-a dat un pumn în ochi. A țâșnit sânge. Cristi e la UPU! Riscă să rămână orb!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.