„Dacă nu-mi înapoiază sacoșa, pun pozele pe facebook!”

Furtul a fost reclamat pe un grup de mămici din Buzău și apoi la poliție.

„Ieri o femeie i-a furat mamei, din Profi Bălcescu, sacoșa cu cumpărături. Alimente, haine recent cumpărate, o umbrelă și ochelarii de vedere. Sacoșa era voluminoasă, n-a încăput în cutiile pt bagaje, a fost lăsată jos. În filmare se vede clar că „doamna” se uită întâi în sacoșă și apoi pleacă din magazin cu ea. Deci, furtul s-a făcut cu bună știință. „Doamna” era îmbrăcată îngrijit”.

Fiica victimei amenință că dacă „doamna” nu înapoiază urgent sacoșa furată atunci „voi posta pe toate grupurile din Buzău pozele ei surprinse de camerele din Profi în timp ce fura sacoșa. Nu vreau să-i fac rău, poate citește postarea și își dă seama de greșeală”.

Atenție, la postare au comentat și altă mămici care au povestit întâmplări similare. E posibil ca furtul sacoșelor lăsata la intrarea în magazine/supermarketuri să fie o meserie pentru unii găinari locali.

„Și eu era gata gata să rămân fără sacoșa cu haine și alimente cumpărate din centru. Am intrat și la Profi de pe Bd. Unirii. Culmea, hoțul a venit cu mine în autobuz din centru în Unirii Sud. Eram la casă și plăteam. Norocul a fost că am privit în acea parte și mi-am recunoscut sacoșa. Când l-am întrebat ce face cu sacoșa mea mi-a spus că e a lui. Inspirație de moment, l-am întrebat ce e în ea? Atunci mi-a dat-o și mi-a spus „LASĂ”, de parcă îmi ceda sacoșa lui nu a mea… El nu cumpărase nimic… Bănuiesc, acum, că m-a urmărit. Să vă feriți de el. Are peste 60 ani și poartă boneta și echipament de armată”.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„Dacă nu-mi înapoiază sacoșa, pun pozele pe facebook!”

 • Poliție, dosar penal, tribunal, pușcărie

 • Profi are pază,să răspundă!

 • Doamna care a facut greseala asta poate va invata din experienta si de acum nu va mai lasa bagajul la intrare, ca mereu e riscul sa ramana fara el. Sa intre cu totul, daca nu le convine celor de la paza sa ii lase sa latre singuri, ca doar la asta sunt buni. Cand o sa invete sa asigure bunurile oamenilor atunci sa vina cu pretentia de a le lasa oamenii la intrare.
  Paza ca de obicei doarme cand e vorba de astfel de treburi. Ei nu isi asuma, si unde au acele dulapioare degeaba le bagi inauntru ca nu merg inchise, sunt doar de forma acolo incuietorile. Iar daca intri cu sacosa in magazin, unii de la paza fac exces de zel si cand ajungi la casa vin peste tine sa te perchezitioneze degeaba, pe motiv ca sigur ai bagat ceva in sacosa, desi nu e nimic adevarat si n-au nici o proba, merg doar la intimidare, de obicei isi aleg chiar cele mai inocente victime, care sa fie siguri ca sunt civilizate si nu riposteaza cu scandal cum ar merita.
  Ba mai mult fac exces de zel impotriva clientilor cinstiti si au si obiceiul tampit de a face acuzatii clientilor care se razgandesc sa cumpere produsul luat de la raft. De parca in supermarketurile astea ar fi regula atingi produsul il si cumperi, de parca nu ai voie sa te razgandesti pana ajungi la casa si sa il pui inapoi pe raft sau pe alt raft… nici pe vremea lui ceausescu nu era asa. Am vazut des astfel de scene in magazine, chiar zilele trecute un paznic care acuza o biata femeie ca a luat de la raft un produs, cand biata femeie nu facuse decat sa ia produsul in mana si sa citeasca pe el, probabil ingrediente sau data expirarii si sa il puna la loc… am vazut scena ca era in fata mea, paznicul sustinea cu tarie ca a vazut el pe camera ca a luat produsul de la raft si are dovezi el. Cel de la paza nu s-a lasat pana nu a perchezitionat femeia degeaba, in final demonstrand ca femeia e nevinovata si tot ce spunea paznicul era minciuni.

 • Amuzanta intamplarea cu barbatul din armata.
  De obicei exact astia incadrati sau pensionati din sistemele MAI/MApN sau firme de paza sunt cei mai mari infractori, ca s-au obisnuit sa comita si sa scape, ca le musamalizeaza colegii si pilele cazurile in caz de ceva.
  Acum 1-2 ani politistii bucuresteni se faceau ca cauta un violator pedofil dupa ce una din victime a mediatizat cazul ei pe net si la TV, cand violatorul pedofil era chiar politist coleg cu politistii ce se faceau ca cerceteaza cazul, iar porecla lui intre colegii de sectie era chiar pedofilul, politistul avand la activ multitudini de agresiuni impotriva copiilor musamalizate toate de colegii din politie, ulterior s-a aflat ca pentru a musamaliza unul din cazuri colegii lui s-au dus la familia unei victime si au amenintat-o ca daca nu renunta la plangere o sa le inventeze lor un dosar.

 • Domnul cu boneta din armata, lucreaza la cizmaria de langa Boromir (langa fostul sediu al Companiei de Apa Buzau!piata centrala!
  Este f usor vizibil si prin oras.

 • Pai ,militienii umbla imbracati in civil sa imparta amenzi celor care nu poarta masti,pe hoti nu- i vad…Buna treaba,felicitari!

 • Paznicii pot sa controleze doar dacă clientul A FOST VAZUT ca a sustras ceva din magazin, nu ca asa vor muschii lui! NU MA CONTROLEZI DEGEABA! Cu alte cuvinte, sa și facă treaba, sa fie cu ochii-n patru, nu sa stea plictisit la intrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.