„Dacă sunt sănătos, DA!”

Anunț făcut astă seară de primarul C-tin Toma la TV Buzău.

„Dacă voi fi sănătos, DA! Voi condida pentru un al treilea mandat de primar. De ce îmi doresc al treilea mandat ? Pentru că vor fi multe proiecte în derulare, vreau să le duc la capăt. Apoi, un al treilea mandat va apropia Buzăul de acel vis al meu, de a face din Buzău un oraș respectabil în România”

Toma are 62 de ani, iar peste trei ani, când vor fi din nou alegeri locale, va avea 65 de ani.

Actualul primar are o sănătate de fier, o capacitate de muncă pentru care este invidiat și de cei mai tineri, iar din acest an a anunțat că face zilnic 5-10 kilometri pe jos.

Anul trecut, Toma a obținut un scor senzațional în alegeri: 78%, cel mai mare procent dintre primarii de municipii din țară, cu aproape 30 de mii de voturi.

Întrebare reporter: „Vă veți da demisia dacă nu va trece referendumul ?”

Răspuns C-tin Toma: „Nu, nici vorbă. Dar eu cred că va trece. Tot mai mulți buzoieni sunt convinși de utilitatea extinderii pentru viitorul orașului, al copiilor și nepoților lor. Unirea are doar beneficii și niciun dezavantaj”.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „„Dacă sunt sănătos, DA!”

 • Întrebare PENTRU reporter : Cine va plăti dacă referendumul nu va trece? Ba mai mult, dacă el va fi un fiasco? Și nu numai politic!!!

 • Lăpușneanu modern.

 • Salvatore della patria…să ne trăiască!! Dar cine va plăti dacă ambiția cu referendumul va fi un fiasco??

 • Face zilnic 5-10km ?? pe jos? Pe unde merge, prin cartiere? Chiar mi as dori sa l intalnesc pe strada…

 • Mai usor cu „prostioarele” pe care zici ca ai bani sa le faci. Centrul Bz este bine asa cum e, lasa l in pace ,nu are nevoie de praf si moloz. Bz. nu este Cluj numai daca daca ne referim ca nr. de locuitori. Ca dezv. financiara nu mai vb. Nu te mai avanta sa imprumuti orasul cu bani, tot ei ii vor plati cu tine primar sau nu.

 • Sper ca va trai mult, sa ne vada copiii cum se zbat sa plateasca milioanele de euro imprumutate pentru fantezii lui prin care isi alina frustrarea eșecului din privat. Aici nu ii cere nimeni socoteala daca se alege praful de bani sau sunt cheltuiti inutil.

  Si, da, să ne zică și nouă domnul primar pe unde se plimbă pe jos, ca eu merg de dracii ma gaseste si nu l-am vazut macar o data. Se duce in Oradea sa se plimbe, sau prin curte?

 • Când datoriile municipiului vor cântări greu în buget, nu va mai fi cazul unei noi candidaturi. Acolo se încheie viziunea.
  A face Buzăul respectabil, este un vis al domniei sale? Aflăm asta acum după ce am fost conduși în luptă împotriva Parisului și l-am învins, după ce au fost făcute atâtea lucruri unice în țară și în Europa, după ce vuiește presa națională și internațională de bine la adresa noastră, mai avem de lucru la respectabilitate… Și asta poate fi atinsă abia în al treilea mandat fiind un vis mai vechi. Am pierdut logica, mă declar învins. … Eu plecam de la premisa greșită că Buzăul este respectabil.

 • Domnul Primar încă învață. După 10 ani se ajunge la capacitate maximă. Ignorarea cetățenilor este doar o etapă în procesul de achiziție a aptitudinilor de management public, dar este trecătoare și obișnuită în al doilea mandat. În primii ani ani ai primului mandat „nu știa pe ce lume este” și a avut curajul candidaturii pentru al doilea mandat, acum pentru al treilea. Aveți răbdare. Nu e chiar așa simplu cum pare sau cum se promite din când în când (așa e în campanie). Sunt etape …. Mult de învățat… Primăria nu este fabrică.

 • Din ce in ce mai prost.
  traiul…..

 • Foarte bine domnule Toma, sa va dea Dumnezeu sanatate sa castigati si cel de-al treile mandat sa continuati sa duceti Buzaul acolo unde ne este locul ! Respect !

 • Ciprix ,traiesti cumva la Cluj ??????????????????

 • M am mai liniștit.. Ma gândeam ca nu mai candidați și iar o sa o ducem rău. Asa plătim cel puțin la fel impozitele, parcările, apa meteorica, procesele pierdute… Nu e greu sa visezi pe banii primăriei! Și mai ales dacă visează, primarul nostru occidental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.