Dacă Toma le face și p-astea patru anul ăsta… jos pălăria!

E un anunț care nu-i va lăsa deloc indiferenți pe șoferii buzoieni.

Primarul a făcut declarația în tradiționalul raport săptămânal către buzoieni.

„Am luat decizia, trebuie să ne ajute puțin vremea și încasările la primărie. Vrem ca imediat după ce terminăm cu cele 13 străzi din centru, la care se lucrează acum zi și noapte, să mai facem încă patru străzi intens cerute de buzoieni. E vorba de strada Alexandru Marghiloman, de la pod până la episcopie, de strada Bazalt, de Șoseaua Pogonele și de Colonel Buzoianu între Bălcescu și Unirii”.

În afară de acest patru străzi importante, cu un trafic ridicat, primarul mai vizează și cele două alei de o parte și de alta a cimitirului Eroilor.

Programul anunțat este unul extrem de ambițios ținând cont că în acest moment mai sunt încă șase străzi frezate și care trebuiesc asfaltate.

Vorbim aici de Bistriței, Victoriei, Speranței, Arieșului, Sclpturii și Războieni.

În acest an, până acum, s-au asfaltat străzile  Ion Băieșu, Gârlași, Ciucurete, Ciochinescu, N. Bălcescu (de la intersecția cu Unirii, înspre Primărie, Finanțe și rond Episcopie), Sava Gotul, Ana Ipătescu, T. Vladimirescu (zona Piața Dacia), Viilor, Rahovei și Aleea Plopilor. S-au asfaltat de asemenea parcările de la Obor, plus șoseaua care duce înspre autobaza Trans-Bus.

Primarul a mai anunțat că a solicitat Seviciului Investiții ca până pe 21 septembrie să fie anunțate și firmele câștigătoare ale licitațiilor pentru cele 43 de străzi de pământ, împărțite în cinci loturi.

Citește și articolul: Iată unde va fi ridicat noul pod de la Vadu Pașii

Dacă toate aceste asfaltări vor fi realizate până la sfârșitul anului, 2017 va fi de departe anul în care în municipiul Buzău s-a turnat cel mai mult asfalt de după revoluție, cel puțin.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Dacă Toma le face și p-astea patru anul ăsta… jos pălăria!

 • de la grup romet in centru inteleg ca vrea sa asfalteze si nu face rau chiar daca miroase si a interes personal, dar transolvaniei din centru pana la pod cand se asfalteaza???? … e groaznica

  Răspunde
 • Str Transilvaniei de la Pitis pana la Omi ? Cand se face ca este dezastru!

  Răspunde
 • Domnule primar, dar strada MICA, pe care e un trafic mai mare ca pe buld. Republicii,pe cind o veti reabilita. Ultima reparatie a fost co cca 20 de ani in urma, sau nu este importanta populatia din zona.

  Răspunde
 • In alte primării din țară, se refac străzile pe unde circulă mijloacele de transport în comun, intrările și ieșirile din localitate și apoi…aleile de la cimitirul vesel!

  Răspunde
 • Când se va asfalta Aleia Sprturilor şi când se va termina str. Gîrlaşi. Cel mai amărât şi cu cele mai multe neajunsuri acest cartier.

  Răspunde
 • Cartierul Brosteni cand?!?!?
  Strada Gîrlași cand va fii terminată? Aleea Sporturilor cand ??????

  Răspunde
 • autobuzele alea…..noi, cand vor circula?

  Răspunde
 • Pe Boscodeala nu l-ati intrebat timp de 20 de ani nimik!!!Acum cind cineva se zbate sa faca ceva nu sunteti multumiti Tipic romanesc sau mai bn spus MADE IN ROMANIA!!!Sa va fie rusine! Lasati omul sa-si faca treaba si aveti rabdare ca nu s-au facut atitea in 20 de ani,cite s-au facut intr-un an

  Răspunde
 • Acest primar a facut in 2 ani de mandat cat nu a facut Boscodeala in 20 ani. Atunci nu ati stiut sa spuneti nimic. Pana acum a schimbat imaginea orasului . Toate se fac in timp. Nu se bate din palme si gata s-a rezolvat.
  Sa continue tot asa domnul primar si are in continuare votul meu pentru inca patru ani.

  Răspunde
 • Strada Gloriei, domn primar? O mai ocoliti mult?

  Răspunde
 • Nu va simtiti umiliti pentru ca ati ajuns sa laudati normalitatea?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.