„Dacă vin acum, buzoienii interesați reușesc să prindă una”

De la ora 10.00 a început la sala Sporturilor din Buzău distribuirea invitațiilor gratuite pentru evenimentul lunii de la Buzău – concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensembly.

„Avem în jur de o mie de invitații pentru două persoane. Cei interesați trebuie să vină doar cu buletinul. Mai avem câteva sute de invitații, cine vine acum reușește să mai prindă”, ne-au declarat cele două doamne de la ghișeu.

Spre deosebire de anul trecut, când coada era imensă și s-a lăsat cu scandal, întrucât cererea a fost mai mare decât oferta, de această dată coada nu a fost atât de mare.

Probabil că ploaia i-a ținut pe mulți în casă.

Johann Strauss Ensembly va ajunge la Buzău marți 18 decembrie, iar pentru ca un număr cât mai mare de buzoieni să se poată bucura de muzica superbă venită tocmai de la Viena, șefii Primăriei Buzău au aranjat să se țină chiar două spectacole.

Unul de la ora 16.45, iar al doilea de la 20.30.

„Pentru că a fost anul trecut o adevărată nebunie, iar concertul Johann Strauss Ensemble a plăcut atât de mult buzoienilor, l-am rugat pe Russel McGregor să facă o excepție pentru Buzău. Să țină două spectacole la Buzău. A acceptat, dar cu condiția să fie în aceeași zi. E OK, în acest fel peste patru mii de buzoieni se vor putea bucura de spectacol. Sper să putem mulțumi în acest fel pe toți melomanii din Buzău. Anul trecut au fost în sală 2600 – pentru că am pus scaune inclusiv pe parchet. Anul ăsta vor fi mai puține scaune, dar estimez că în jur de două mii de buzoieni vor fi în sală la fiecare spectacol”.

Concertul din 2018 a fost intitulat „Vienna Magic – Christmas Edition”. Va poposi în mai multe orașe din țară Brașov, Bistrița, Cluj-Napoca,  Rm. Vâlcea, București (Sala Palatului 17 dec.) etc.

Dintre bijuteriile muzicale care vor înnobila programul concertului organizatorii au anunțat lucrări ce aparțin marilor compozitori Johann Strauss I și II, compoziții de Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, dar și temele de Crăciun create de Johann Sebastian Bach.

Dacă anul trecut alături de Russel McGregor pe scenă a urcat soprana Ana Cebotari, în 2018 au fost anunțați trei invitați speciali: soprana Irina Baianț, soprana Milena Arsovska și baritonul Michael Havlicek.

Mai multe despre spactacolul din acest an puteți citi AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Va fi GRATUIT pentru toți buzoienii!” CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.