„Dacă zice că e nevinovat, de ce a venit cu 10 milioane la fata mea să-și retragă plângerea la poliție ?”. Declarații bombă ale tatălui fetei

E mesajul important al tatălui tinerei de 15 ani care susține că a fost bătută în Drăgaică de Florin Toader (vezi foto alăturat), fost consilier local și fin al primarului Boșcodeală.

Într-un comentariu trimis site-ului buzoienii.ro, tatăl Adrianei Colniceanu vorbește public pentru prima dată de (la) incident.

În premieră apare informația că ulterior incidentului din Drăgaică, Florin Toader i-ar fi oferit Adrianei 1000 de lei pentru a-și retrage plângerea de la poliție și că mărturie poate depune inclusiv bunica acesteia.

Aflăm de asemenea ce s-a întâmplat în seara de dinaintea scandalului din Drăgaică, dar și că incidentul a fost vizualizat de doi polițiști locali care, din teama de a nu fi dați afară au refuzat apoi să depună mărturie în cadrul anchetei.  Șeful direct al agenților era primarul C-tin Boșcodeală, nașul lui Florin Toader, primar care n-a dat dovadă de imparțialitate, ieșind public să-și apere finul și acuzând o conspirație împotriva acestuia.

Tată fetei susține că Florin Toader și avocații său au inventat un herpes pentru a masca lovitura primită la buză (dacă e așa metoda e într-adevăr ingenioasă) și dă pentru prima dată detalii asupra înfățișării Adrianei atunci când, sunat de fata sa, a ajuns într-un suflet în Drăgaică.

Un alt fapt interesant e că în cei doi ani și jumătate, în care nu s-a decis asupra vinovăției ori nevinovăției lui Florin Toader, dosarele penale (lovire plus folosire necorespunzătoare de minori la serviciu) au fost plimbate pe la nu mai puțin de patru procurori! Oare și câți polițiști judiciari ?

Trebuie spus și că Florin Toader susține că n-a lovit-o pe fată și că totul e o înscenare pusă la cale de un rival într-ale teraselor din Drăgaică.

„Există cineva în rândul autorităților, care cu mâna pe Biblie și sub jurământ fiind, să afirme că tot ceea ce s-a petrecut de doi ani și jumătate este ortodox, în linia firescului și face cinste modului în care reprezentanții statului fac justiție în dosarul 3109/ P / 2015 ? Se dorește ca cetățeanul de rând, onest, să creadă în corectitudinea actului de justiție ? În zadar! Faptele nu ajută cu nimic această stare de fapt! Întreb: câți procurori se vor mai schimba pentru a se ajunge la încadrarea dorită? Deja au fost vreo patru până acum!

De câte ori o să fie permis lui Florin Toader ca prin tertipuri avocățești să repete întrebarea tembelă: „Este posibil ca o persoană să-și rănească singură buza superioară doar pe interior dacă mușcă dintr-un fruct ?”, și să insiste cu întrebari despre un herpes imaginar, încercand să smulgă disperați fiind, un răspuns anti-medicină și pe placul lui Florin Toader. Există cineva onest care să explice cum este posibil tot acest circ ? A pomenit cineva (la autorități mă refer) de faptul că acest băiat cu o seară înainte să o bată, profitând de faptul că o reținuse la muncă până a început să plouă, s-a oferit și a dus-o cu mașina personală către casă timp în care i-a făcut tot felul de propuneri și promisiuni în virtutea ideii de a fi de acord cu o relație cu el ? Știe cineva că acesta este motivul pentru care în 11.06.’15, fiica mea a mers și a cerut să fie plătită pentru zilele lucrate explicând și de ce pleacă tuturor colegilor, acest fapt fiind sursa nervozității individului și de aici dorința de a o reduce la tăcere prin modul violent în care a acționat? Unde sunt declarațiile celor doi politiști locali care au văzut ,,cazul”, lucru pe care l-au afirmat în fața mea…dar că nu pot declara pentru că…individul este finul lui nașu’ Boscodeala și îi zboară! Să înteleg că nu s-a schimbat primarul sau sistemul ?

Se știe că în octombrie 2015, Toader a încercat să-i dea fiicei mele în prezența bunicii materne…1000 Ron, aceasta pentru a-și retrage plangerea? Coroborând imaginea fiicei cu părul ciufulit, conturul palmei impregnată pe obrazul stang, buza spartă, vânătaia din zona costala spate dreapta, piciorul scrijelit și sângerând cu ideea că a venit să cumpere cu bani ,,tăcerea”. Ce legiuitor din acestă lume poate să îmi explice mie că ceea ce am văzut și știu este altfel ? Ce legiuitor ? Oricum, deja nu mai am încredere că la Buzău se întâmplă ceva corect! Deja de săptămâna viitoare, ne vom adresa către toate autoritățile ierarhic superioare, precum și la media centrală. Aici hidra s-a instalat și este în fieful ei!”

Dacă ți-a plăcut acest articol te rugăm ca la final să apeși butonul DISTRIBUIE (Share this post).

Citește și articolul: Cazul Florin Toader. Poliția și Parchetul dau vina tergiversării pe Serviciul de Medicină Legală pentru că întârzie o expertiză

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

24 de comentarii la „„Dacă zice că e nevinovat, de ce a venit cu 10 milioane la fata mea să-și retragă plângerea la poliție ?”. Declarații bombă ale tatălui fetei

 • Data viitoare, daca Doamne fereste se mai intampla asa grozavie, sa-l puneti sa va faca oferta de retragere a plangerii in scris, negru pe alb, eventual in fata unui avocat. Apoi totul va merge de la sine. Aviz amatorilor!

  Răspunde
 • Cu ce îi are la mână, cu ce i-a corupt pe atâția oameni ai legii, de stau toți la cheremul lui și îi fac pe plac în cele mai incredibile moduri, este un mare mister. Medicina legală tace, poliția tace, ține dosarele pe loc sub pretexte penibile, parchetul ține în adormire de ani de zile dosarele, judecătoria și tribunalul îi dau câștig de cauză în răspărul adevărului arhicunoscut, amână termenele cât vrea Toader, care nu se prezintă niciodată. Numai atunci când vine el, după ani de amânări și de pasări a dosarului de la un complet la altul, judecătoarea se pronunță, bineînțeles în favoarea lui, și numai după ce își însușește cu sfințenie toate întrebările acestuia pe care apoi le adresează sub formă de interogatoriu pârâților. Judecătoarea de la tribunal, mărește valoarea „daunelor morale” pretinse de infractor. Toți, poliție, parchet, judecătorie, tribunal, îi fac pe plac împotriva oricăror norme de ordine publică și de drept ca și când o forță supremă le impune să-și calce pe conștiințe, pe orice urmă de profesionalism, deși cu toții știu ce riscă! Misterele însă nu rămân nedezlegate la infinit, nici măcar în societățile dominate de structurile mafiote cele mai cinice!

  Răspunde
 • Sesizați Inspecția Judiciară din cadrul CSM, adresați-vă doamnei Gabriela Baltag. Adresați-vă și doamnei Carmen Dan, care va trimite corpul de control al Ministerului de Interne. Ciolacu și Despescu au căzut. Noul context vă este favorabil, nu vă lăsați călcați de toți netrebnicii. Și ITM -ul, noua conducere, trebuie să intervină să-și susțină demersul formal făcut inițial făcut către Parchet.

  Răspunde
 • Intelegerea partilor nu inseamna recunoasterea vinovatiei nicaieri pe planeta, ci inseamna cedarea unei parti (acuzatul) la santajul celeilalte parti (acuzatorul).
  Ba chiar in legi exista chiar si obligativitatea de a incerca intelegerea partilor (via mediatori) inainte de a deranja instantele cu spetele inutile si consumatoare de bani si energie a sistemului.

  Răspunde
 • Nu are ce sa sesizeze, intelegerea partilor e cat se poate de legala si incurajata de sistem pentru a elimina cazurile alea marunte si nesemnificative care urmaresc doar a face un banut in plus si nu vor justitie adevarata.

  Răspunde
 • Probabil ca individul a aplicat o palma sau doua fetei, si pentru asta o compensatie de 1000 lei era relativ ok (era un salariu si jumatate al fetei), dar probabil ei visau ca o sa primeasca zeci de mii de euro sa isi cumpere case.
  Am vazut intelegeri pe 1000 lei cu cazuri mult mai grave, care s-au lasat cu sange, fracturi, si interventii chirurgicale si zile in spital… si ea spera sa obtina mai mult pentru o palma?

  Răspunde
 • Partea frumoasa e ca prin cazul asta Florin Toader recunoaste ca la terasa lui angajeaza oameni bolnavi si ca daca mananci ceva la terasa lui sigur pleci cu o boala la pachet de acolo.
  Am vazut si eu terasa lui, nu vad de ce un om normal s-ar duce sa manance ceva de acolo… totul arata infect, si acum recunoaste chiar si el ca angajatii sunt infectati cu diverse boli.

  Răspunde
 • L-am vazut cum se poarta cu angajatii, mai ales cu fetele tinere care erau angajate la el pe timpul cat a fost dragaica. zici ca erau sclave in fata lui.

  Răspunde
 • Ar fi interesant sa preia presa centrala acest caz, sa vedeți cum se dezic toți „boscodeii” de acest personaj

  Răspunde
 • Eu mi-am pierdut increderea. ai bani mergi mai departe. asa mi sa spus in incinta parchetului

  Răspunde
 • Am lucrat și eu la dragaica, iar acest domn Toader, dacă ii mai pot spune domn, a vrut sa îmi ofere bani și m-a rugat chiar sa depun mărturie mincinoasa in favoarea lui. Nu am fost de fata când a lovit-o, dacă a lovit-o, însă eu cred 80% ca este adevărat, deoarece el făcea avansuri cam tuturor fetelor. O sa postez cu anonim, deoarece acest om și in momentul de fata ma amenință pe mine, inclusiv familia mea!

  Răspunde
 • Ce e grav si condamnabil in cazul asta sunt incalcarile codului muncii si sanatate publica, nu ca a dat niste palme individei, aia e irelevant, pentru aia nu primesti condamnare nicaieri in lume.
  Sa nu uitam ca familia Toader (fratele Denis) mai avea un dosar penal cu o vatamare mult mai grava, tentativa de omor cand a dat cu masina peste muncitorii Electrica ce taiau cablurile amplasate ilegal pe stalpi pentru reteaua familiei Toader NANONET si apoi s-a dat jos din masina si i-a calcat in picioare. Si dosarul ala s-a uitat pe undeva pe sub birouri din cate am inteles, si ala era mult mai grav si condamnabil, nu era vorba de niste palme amarate.
  Familia ei probabil viseaza ca vor obtine bani multi, ca nu mai poate ala de grija… prost sa fie ala sa le ofere cat viseaza ei pentru ceva necondamnabil.

  La partea aia cu incalcarile codului muncii si sanatate publica ar merita niste ani cu executare, dar nu o sa ii primeasca ca e Buzau, locul unde coruptia e singurul mod de viata.

  Răspunde
 • scamatorul asta se crede cel mai tare din Buzau.

  Răspunde
 • Nu s-a pus niciodată in discutie, solutionarea acestui caz prin bani!
  Nu se va discuta si nu se va face nimic pentru nici un fel de sumă!
  Sunt oameni din media care stiu din iunie 2015, că nu se va retrage nici o plangere si nu se va solutiona nimic in ideea de a obtine ceva material!
  Ce nu stie opinia publică, este faptul că defunctul av. M. Cucuruzac (avocatul apararii), era rudă si cunostea bine familia Colniceanu.
  Acesta sigur l-a informat pe Toader că nu va avea nici o șansă de împăcare cu un/o Colniceanu, folosindu-se de bani! Stie că finalitate este la latitudinea ,,legii”! De aici vin si toate incercarile lui disperate de a eluda ,,legea”!

  Răspunde
 • Urmează o săptămână plină!
  Media va avea in original declaratiile fiicei mele si ale bunicii materne, scrise in amanunt, despre incercarea de a se da bani, pentru retragerea plangerii. Vom inainta cereri catre toate institutiile abilitate, ierarhic superioare, precum si catre media centrală.
  Vor urma zile grele, pentru toti cei care nu vor mai putea să se scuze, pentru ceea ce nu au facut…atunci cand erau obligati de lege să facă!
  O să aflam ce linie a urmat actiunea ITM-ului, cum a lalait-o SML-ul…si tot ce trebuia să fi facut fiecare institutie a statului in aproape trei ani de ,,salarizare”. Vor fi sigur multe întrebări…si multe raspunsuri de dat ! Oare de cate marturii mai este nevoie ca să se autosesizeze cine are indatoriri de autosesizare in astfel de cazuri cu conotatii colorate tip nasu-finu ???

  Răspunde
 • O spui ca o amenintare, ca si cum ar fi ceva ilegal.
  Dai degeaba declaratiile alea, ca nu valoreaza nimic, nu e nimic ilegal in a se intelege partile si nu inseamna nicidecum recunoasterea vinei.
  Acum ceva ani varul meu ce tocmai fusese promovat la locul de munca a fost acuzat pe nedrept de ceva de catre o persoana si a ajuns sa se inteleaga cu acea persoana contra unei sume de bani (care la acel moment reprezenta cam jumatate din salariul cel nou al varului si cam doua salarii ale acuzatorului), desi era nevinovat, eu fiind chiar martor ca la momentul in care persoana respectiva declara ca s-a petrecut fapta varul meu era in prezenta mea si nu numai.
  Desi i-am spus sa nu cedeze santajului el a preferat sa plateasca si sa isi vada de viata, se gandea ca va pierde vremea cu declaratii, avocati, se mai afla si la munca… si uite asa risca sa isi piarda locul de munca sau noua pozitie dupa ce se chinuise ani de zile sa ajunga acolo.
  Intelegerea partilor e legala, si chiar incurajata.
  Cine a avut contact cu sistemul de „justitie” stie ca primul lucru care ti se spune la politie e sa incercati sa va intelegeti pe bani sau sa ii faci si tu plangere penala celuilalt si apoi sa va „santajati” reciproc cu „retrag plangerea daca o retragi si tu”.

  Răspunde
 • Pana la urma care sunt asteptarile voastre?
  Cat sperati sa obtineti de la instanta? Zeci de mii de euro?
  Aflati ca abia se dau pentru oameni morti sume din astea.

  Răspunde
 • Ce ruda era Cucuruzac cu Colniceanu?
  Parca fata din imagini aduce putin cu fetele lui Cucuruzac.
  Dupa moartea acestuia cine e avocatul lui Toader? Fata lui Cucuruzac?

  Răspunde
 • Este clar că sub protectia anonimatului sau a unor nume fictive sau fiindcă nu au citit ceea ce am scris eu, unii au scris după comentariul meu, aceeasi idee inepta despre bani. Este clar că si in aceste cazuri ceva miroase a text la comandă si incercare de a deraia subiectul de la linia firescului spre circ. Ar fi de dorit ca administratorii acestiu grup să nu le mai permită celor care bat campii…să publice tampenii….! Sunt de acord că oricine are dreptul la opinie, dar să repeti si să repeti aceeasi idee despre asteptări bănești…este o prostie !
  Am punctat aspectul, si cred că de fapt cei care scriu sunt vajnicii aparatori subventionati, ai derbedeului.

  Răspunde
 • Da, pentru majoritatea totul se reduce la bani. Din fericire, în această țară mai sunt și oameni pentru care onoarea e mai importantă decât orice sumă. În ideea asta tembelă că totul se reduce la bani, eu văd scena în care un bogătaș merge pe stradă și dă palme tuturor celor pe care-i întâlnește. Tu, ești șomer, ține aci 50 de euro. Dvs. doamnă (sunteti judecătoare?) luați 1000 de euro. Dvs. domnișoară elevă meritați 300 de euro. Nu vă convine ? Bine, mai luați 100. A uite-l și pe domnul profesor. Să-i dăm și lui un cap în gură și apoi 500 de euro. V-am spart ochelarii ? Ok, mai luați 50, îmi cer scuze, am dat cam tare…

  Răspunde
 • Pana la urma despre asta e Justitia, despre bani, compensatii banesti.
  Cel mai bine o stiu tarile dezvoltate precum USA, unde Justitia e numai despre cat de mare sa fie settlement-ul (intelegerea partilor in afara instantei cu judecatori/jurati) sau awarded damages (daunele stabilite in cadrul sentintei cu judecatori/jurati).
  Daca nu e despre bani atunci de ce se cer bani in cadrul dosarelor?
  De ce nu se cere doar pedeapsa cu inchisoarea pentru faptuitor?

  Oricum slabe sanse sa ajunga la inchisoare acest individ pentru treaba aia, nu a ajuns nici fratele lui pentru ceva mult ai grav, o tentativa de omor premeditata.

  Sa nu uitam ca in Romania oamenii cu bani si conectati politic primesc doar pedepse cu suspendare, adica nimic.
  Lumea aproba asta, vezi cati au votat PSD cu al sau program de imunitate pentru bogati, politicieni si conectat politic si desfiintare DNA (singura institutie care chiar a bagat la puscarie oameni bogati si conectati politic). Sunt convins ca si familia fetei s-a dus si a votat PSD cu fidelitate.

  E Romania, zilnic cand te uiti la TV vezi palmasi din MApN si MAI acoperiti de colegi in cazuri de batai serioase, omoruri, violuri, pedofilie… si voi va asteptati sa nu il acopere Boscodeala pe finul mai ales ca se judeca la Buzau cazurile individului?
  Pe individ l-am vazut pe viu cum se comporta si am auzit si de la altii si altele… sunt aproape convins ca a aplicat o corectie fetei din orgoliu si prostie.
  Mai grave sunt incalcarile de la normele de munca si sanatate din firmele familiei…. acolo merita condamnare groasa intreaga familie.

  Răspunde
 • Colnicenu , jura pe fericirea si sanatatea fetei tale ca spui adevarul. Jura ca ce scrii nu este gandirea sefului tau.

  Răspunde
 • Domnule ,,Vasile”…:
  In orice moment doriti , vin indiferent unde, pun mâna pe Biblie si cu cealaltă mâna pe inimă jur așa cum ati cerut d-voastră si inchei cu…:
  Așa să-mi ajute Dumnezeu, mie si familiei mele !
  Nu am nici un interes material!
  Vreau doar justitie ! Probabil că nu stii dar află că nu am un șef interesat in România!
  Nu sunt in solda statului român! Deci neaservit !
  In schimb am ,,prieteni” europeni cărora…gata…le voi povesti tot, lăsând dracului orice mandrie sau patriotism !
  Le voi spune….să mai spună si mai sus…așa ca să stie toată,,lumea”…din ce stat de….
  vin…!

  Răspunde
 • Măi Vasile, jură și tu că nu ești un bou!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.